Galatasaray'ın deplasmanda Sivasspor'u 4-0 yendiği maçın ardından sevincini Twitter'dan yazdığı bir mesajla paylaşmak isteyen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Buse Terim, Fenerbahçe'yle ilgili alaycı bir twit attı ve bir anda sosyal medya karıştı.

 Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in attığı iddia edilen bir 'twit'le ortalığı fena karıştırdı.

Buse Terim, Galatasaray'ın Sivasspor'u deplasmanda 4-0 yendiği karşılaşmadan sonra iddiaya göre Fenerbahçe aleyhine alaycı bir twit paylaştı. Buse Terim'in yaklaşan derbi öncesi 'F.Bahçe'yi ateş bastı' twitinden sonra olanlar oldu.

Fenerbahçe taraftarları twitin yayılmasıyla birlikte tepkilerini çok sert bir şekilde dile getirdiler.

BUSE, MESAJI SİLDİ, HESABINI KAPATTI

Bir süre sonra Buse Terim yazdığı twiti silmek zorunda kalırken, gelen tepkiler üzerine hesabını da kapattı.

TEPKİLER DOZUNU AŞTI

Ancak Buse Terim'e tepki gösteren bazı kişiler işi 'ahlak dışı' bir boyuta taşıdılar. Buse Terim'le ilgili küfürlü bir konu başlığı biranda sosyal medyada en çok konuşulan konu olduÜstelik Buse Terim'e hakaret eden kullanıcı profillerinin büyük çoğunluğunu bayanların oluşturması ve bunun Türkiye'de kadına yönelik şiddetin ve istismarın en çok tartışıldığı bir dönemde olması dikkat çekti.

Yapılan küfürlü başlığı eleştirenlerin de aynı TT üzerinden cevap vermesi küfürlü başlığın en çok konuşulan konu listesine çıkmasına neden oldu.

SOSYAL MEDYADAN BUSE TERİM'E DESTEK GELDİ

Ceylan Çapa: Bızım taraftarların önceden Volkan, Emre pankart TERBIYESIZLIGINI yapması bazı FB'lılerın bu TT yi yapmasını mı gerektırıyordu? Çok yanlıs.

Ece Erken: Twitterda ne kotu zihniyetler var...yazik ya!gunah!sizin yok mu aileniz,kiziniz,kariniz??buseye yapilani kiniyorum

Erol Köse: Buse Terim'e babasından sebeple hakaret edenleri kınıyorum..Fatih hoca'nın bu ülkeyi milli takımla Avrupa'yı salladığı günleri unutmayalım.

Ceyhun Yılmaz: Buse Terim'e veya başkasina, şu linç kültüründen kurtulalim. Salya akan çeneler değil, tebessüm eden dudaklarla selamlaşarak yaşamak da var..