Halil Sezai Paracıklıoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği yeni filmi çilek vizyona girdi.

Aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda da yer alan Sezai'ye filmde İlker Aksum, Azra Akın, Bülent Şakrak ve Selen Öztürk eşlik edecek.

Azra'nın tecavüz sahnesi olay yarattı!

Senaryosunu Çağlayan Neyman'ın yazıp yönetmenliğini Emrah Sönmez'in gerçekleştirdiği film, dün vizyona girer girmez en çok konuşulan konuların arasına girdi.

Nedeni ise; Eski dünya güzeli oyuncu ve manken Azra Akın, İlker Aksum, Bülent Şakrak ve Kadir Özdal'ın başrollerini paylaştığı Çilek filmindeki tecavüz sahnesi...

Bir sahnesinde kötü adamı oynayan Bülent Şakrak'ın filmin Çilek karakterine hayat veren Azra Akın'a vurup sonrasında tecavüz etmesi filmin çok konuşulan sahnelerinden biri oldu.

Halil Sezai'nin başkomiser, Azra Akın'ın Çilek, Kadir Özdal'ın Çilek'in sevgilisi ve Bülent Şakrak'ın kötü adam rolünü oynadığı filmde bolca aksiyon sahnesi yer alıyor.

Filmin konusu şöyle: Kasabanın en güzel kızı Çilek ve ona çocukluktan beri platonik aşk besleyen Kaan...Çilek ’in en büyük hayali İstanbul ’da gidip ünlü bir şarkıcı olmak. Kaan'ınsa  yıllardır hayalet gibi izlediği Çilek ’e aşkını ilan etmek. İkisinin yolu bir gece Çilek ’in şarkı söylediği sevgilisi Hayri ’ye ait olan barda kesişir. Kaan Çilek ’e hayallerini  gerçekleştirmeyi vaad eder, Çilek ’se bu teklife karşılık aşkını.Bu baştan çıkarıcı anlaşmaya ikisi de kayıtsız kalamaz. Hayri ’nin kasabada olmadığı bir zamanı fırsat bilerek, arkalarına bile bakmadan  hayallerinin peşinde İstanbul ’a doğru yola koyulurlar ama Hayri ve adamlarıyla birlikte emniyet güçlerini de peşlerine taktıkları sıradışı bir maceraya  sürüklenirler.

Film galasından fotoğraflar...







Tecavüz sahnesiyle çok konuşulan filmin fragmanını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...