Takvim'de yer alan habere göre Mayıs ayında trajik bir şekilde hayatını kaybeden 17 yaşındaki Alp Ali, Şen Ailesi'ni yasa boğdu. O günden beri acılı anne Begüm Şen ile baba Adnan Şen, hiçbir yerde görünmedi. Hatta acılı eşlerin, Haziran ayından beri ABD'de olduğu ve orada yaşayacakları iddiaları da gündeme geldi.

Şen Ailesi, bu acı olayı henüz atlatamamışken ailede ikinci bir kriz yaşandı. Bir süredir aralarının bozuk olduğu konuşulan Begüm Şen ile eltisi Aslı Şen arasındaki ipler tamamen koptu. Dede Ali Şen'in de barıştıramadığı eltiler arasındaki gerginlik, kendisini Alp Ali Şen anısına başlatılan bir yardım projesinde iyice gösterdi.

ÜNLÜLERDEN YARDIM
Ali Şen'in kızı Suzan Şen'in önayak olduğu projeye, magazin ve sosyete dünyasından birçok isim destek verdi. Sosyal medyadan proje hakkında paylaşımlarda bulunan ünlüler arasında Aslı Şen'in olmaması şaşırttı. Yenge Şen'in Begüm Hanım'a kızgınlığı yüzünden bu projeye destek vermeyeceği söyleniyor.

ALP'İN ADI YAŞATILIYOR
Alp Ali Şen'in eğitim gördüğü Enka Okulları'nda başlattığı yardım projesi, 17 yaşındaki gencin vefatının ardından "Alp Şen İyilik Projesi" adını aldı. Projenin en büyük destekçisi ise Suzan Şen ve Enka öğrencileri.