Başrolünü oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisi beklenen reytinglere ulaşamayan Kıvanç Tatlıtuğ, sette olay çıkardı.
Güneşi'n haberine göre Tatlıtuğ, çarşamba günü yapılan çamaşırhane çekimlerinde Engin Şenkan’la kavga etti.
Çamaşırhane sahibi Rıza’yı oynayan Şenkan, iddiaya göre karşılıklı sahne çekerken Tatlıtuğ’un rol vermesi gereken yerde gülümsediğini görünce sinirlenip duruma tepki gösterdi. Tatlıtuğ, Şenkan’ın tepkisine aynı sertlikle karşılık verdi. 70 yaşındaki Şenkan, “Ben kaç yaşında adamım, sen bana nasıl cevap verirsin? Terbiyesiz herif” diye bağırarak seti terk etti. Vatan Makaron'dan Gülşen Yüksel'in haberine göre, olayın perde arkasında bunlar yaşandı.
- Kıvanç’la kavga ettiğiniz doğru mu?
Evet. Ben durup dururken kimseye bir şey yapmam. Bazı şeyler vardır, sineye çekilmez. Sabrım bir yere kadardır.

- Peki neden?
Kerem Çatay’a bu konuda söz verdim, fazla konuşmak istemiyorum. Ama o iş benim için bitmiştir. Allah’tan senaryoya denk geldi. Benim oynadığım Rıza karakteri Yalova’ya gitti. Rıza Yaloya’ya gitmiş oldu. Eğer senaryoda bu olmasaydı onunla (Kıvanç) oynamak eziyetine katlanacaktım.


- Kıvanç’la daha önce bir probleminiz oldu mu?
Bu çocuğu iki defa gördüm. Bir Kelebeğin Rüyası diğeri de bu iş. Bunda da seti terk ettim. Fazla konuşmak istemiyorum. Bunu Kıvanç’a sorun.

- Kırılgın mısınız ?
Evet kırgınım. Zaten bundan sonra da hayatta oynamam. Ay Yapım’la herhangi bir sorumun yok. Başka işlerde benimle olmak isterlerse kabul ederim ama tek şartım Kıvanç olur. Onunla karşılıklı oynamam. 45 yıldır bu işi yapıyorum. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. İnşallah bu son olur.

Çekimlere dönmeyi düşünmeyen Engin Şenkan’ın çevresine Tatlıtuğ’un reytingler düştükçe iyice agresifleştiğini söylediği de öne sürüldü. Star TV’de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura yeni sezonda devam edecek mi?
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Kurt Seyit ve Şura için Star TV kararını verdi. Büyük maliyetle çekilen dizi beklenilen reyting oranlarını yakalayamamıştı.Son olarak geçen Salı akşamı yeni bölümüyle Total’de 9. AB’de 6. olan dizi önümüzdeki sezon da devam edecek.Star TV Kurt Seyit ve Şura’ya 3 bölüm sonra sezon finali yaptıracak ve Eylül ayında yeni bölümleriyle yeniden başlayacak.

Son haftalarda reyting kaybeden 'Kurt Seyit ve Şura yılın en çok beklenen ve en iddialı dizilerinden biriydi. Büyük prodüksiyon maliyeti ve ünlü oyuncuların rol almasına rağmen reytinglerde istenilen seviyeyi yakalayamayan 'Kurt Seyit ve Şura'nın yayın saati ve ismi değişti. Yayınlandığı 6 bölümdür Rusya'da çekilen dizi, artık İstanbul'a taşındı. Kurt Seyit için eski İstanbul adeta yeniden kurulurken, dizinin hikayesinin Rusya'dan İstanbul'a gelmesiyle birlikte adı da değişti. Kurt Seyit ve Şura'nın artık İstanbul'daki olduğu ismiyle vurgulanıyor.
Dizi bundan sonra 'Kurt Seyit ve Şura' İstanbul adıyla yayınlanacak. 'Bir bölümde en çok ölen karakter sayısı’ rekorunu kırmaya çalışması.. Tek bölümde 23 kişinin ölerek diziden ayrılması.