Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek’in yaptığı “Labirent” filminin Özel Gösterimi Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) yararına gerçekleştirilecek

28 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da Kipa Balçova Cinebonus Sineması’nda yapılacak İzmir Özel Gösterime yönetmen Tolga Örnek’in yanı sıra oyuncular Timuçin Esen, Meltem Cumbul, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya’da katılacak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek’in yaptığı ‘Labirent’ filminim özel gösterimi Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) yararına 28 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da söyleşi ve kokteyl, 21.00’da ise film gösterimi ile Kipa Balçova Cinebonus Sineması’nda gerçekleşecek.

Labirent, istihbarat ve terörizmi, doğu ile batı arasında geçiş yolu olarak kabul edilen bir ülkenin bakış açısından anlatıyor. Gerek görsel dili ve dinamizmi, gerekse filmin fikrinin doğduğu coğrafya nedeniyle bugüne kadar bu türde yapılan filmlerden farklılık gösterecek olan Labirent, 2012’nin en iddialı yapımlarından biri olacak. Tolga Örnek’in yeni filmini hem oyuncuları ile birlikte izlemek hem de BUVAK’ın çocuklarına umut olmak istiyorsanız 232 483 00 43 numaralı telefonu bilgi ve davetiye olmak için arayabilirsiniz.