Kıraç'dan Muhteşem Konser

 (MHA)

Dolu dolu bir programla ilerleyen 8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali yerli sanatçıların yanı sıra Türkiye’de ve adamızda oldukça sevilen isimleride Festivalde ağırlamaya devam ediyor.

Türkiye’de bir çok diziye müzik yapan ve dillerden düşmeyen şarkıları ile herkesin beğenisini kazanan Kıraç, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin bu yıl 8.sini gerçekleştirdiği Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde Kıbrıslı dinleyicileri ile buluştu.

Konser öncesi basın mensuplarına röportaj veren Kıraç 4 gündür burada ailesi ile birlikte güzel bir tatil geçirdiğini, özellikle Mağusa bölgesini çok beğendiğini ve Türkiye’den tatil için farklı yerlerde huzurlu bir tatil arayanlara Kıbrıs’a gelmelerini önerdi. Konserle ilgilide düşüncelerini söyleyen Kıraç, güzel bir konser olacağını belirtti.

Yoğun bir kalabalıkla karşılanan Kıraç, Saat 22:00’da sahneye çıkarak 2 saat boyunca sahnede en çok sevilen şarkılarını dinleyicilerine söyledi.

7’den 70’ e bir çok kişinin Kıraç’ı dinlemek için geldiği gece oldukça eğlenceli şekilde ilerledi.

8 kişilik bir orkesrta ile sahne alan Kıraç, Ayşem, Senden Başka, Endamın Yeter gibi efsane olan parçaları seslendirirken, sanatçıya dinleyicileri de gece boyunca eşlik etti.

8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde yer alan sanatçı sahenede yan flüt çalarak şarkılarını söylemeye devam etti.

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ve Yeniboğaziçi Festival Komite Başkanı Atalay Talaykurt, festivale katılan sanatçıya teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim ettiler.

Yenıiboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir de kısa bir konuşma yaparak Festival davetini kabul Eden Kıraç’a teşekkür ederek ülke genelinde bir çok kişini pulya festivalini ziyarete derek Yeniboğaziçini yakından tanıma fırsatını kaçırmamalarını temenni etti. 8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali ve 1. Uluslararası Halk Dansları Festivali’nde ilerleyen senelerde Kıraç’ı tekardan burada görmek istediğini belirtti.