HAYTAP’ın (Hayvan Hakları Federasyonu) hayvan hakları mücadelesine destek amaçlı olarak düzenlenen yardım konseri; 16 Mart 2012, Cuma akşamı etkinliğe katkıda bulunmak için kapılarını sonuna kadar açan Istanbul Live’da gerçekleşecek!

Görevlilerin, mekânın ve sahne alacak sanatçıların, hiçbir ücret almadan organizasyonun birer parçası olacağı konsere; Atakan Ilgazdağ ve Nejat Yavaşoğulları’nın yanı sıra, sürpriz sanatçılar da katılacak.

“Var Olmak Haktır…” diyen HAYTAP, herkesi yardım konserine katılmaya çağırırken; bugün ülkemizde, hayvan hakları kanununun yetersizliğinden dolayı birçok hayvanın mağdur durumda olduğunun altını çiziyor. HAYTAP; soğuk kış günlerinde sokaklarda donarak ölen, bir lokmaya muhtaç bir halde yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının, yunus parklarında ilkel yöntemlerle yakalanan ve tel kafeslerde aç bırakılarak gösteri hayvanlarına dönüştürülen yunusların, “petshoplar”da uygun olmayan şartlarda aylarca bekleyen, kirli bir ticarete alet edilen hayvanların tümünün yardım ve merhamet beklediğini belirtiyor.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.  Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, gerçekleşecek konserin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Istanbul Live’dan temin edilebilir.