EROĞLU’DAN GENÇLERE: “SİZLER BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ, AİLELERİNİZ SİZE EN İYİ DESTEĞİ VERMELİDİRLER, BUGÜNLERİ ÇOK İYİ DEĞERLENDİRİN"

Milli  Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi’nin düzenlediği “3. Gençsin Festivali” dün akşam Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun da katılımıyla Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gecede Paşaköy, Lefkoşa, Akdoğan, Girne Gençlik Merkezlerinin yanı sıra GAÜ Delivery Dogs, Studio 21, Dance Base dans gruplarının ritim, roman, hip-hop, oryantal, baçata, tango, poi, modern dans, salsa, zumba performansları yer aldı.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu gecede yaptığı konuşmada, her geçen yıl festivalin daha da güçlenerek daha büyük bir kitle yarattığını ve bu coşkuyu gençler ve aileleriyle paylaştıklarını söyledi.

Eroğlu gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, yönlendirmek ve önünü açmak istediklerini kaydederek, festivalin gerçekleşmesinde emek veren eğitmenlere ve daire müdürlerine teşekkür etti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da gençlerin gecede marifetlerini en iyi şekilde sergileyeceklerine inandığını belirterek, gençlere “sizler bu ülkenin geleceğisiniz, aileleriniz size en iyi desteği vermelidirler, bugünleri çok iyi değerlendirin” şeklinde seslendi.

Eroğlu, öğrencilerin başarısının sadece bu alanda değil yaşamlarının tüm evrelerinde de devam etmesini diledi.

Konuşmaların ardından etkinliğe katkı koyan eğitmenlere plaketleri takdim edildi ve gösterilere geçildi.