Bir önceki gün kasıla kasıla binbir zahmet ve küçük düşürücü açıklamalar ile asgari ücret açıklandı. Yani (SADAKA) 

Çok geçmez demiştim hafta çıkmadan başlar zamlar dedik ki, yirmi dört saat geçmeden akaryakıt zamının müjdesini verdiler.  Onu da "Ya bugün 1 TL yaparız ve veya pazartesi 2 TL yapacağız". Nasıl şaşmadan işliyor bu sistem böyle ya...

Ev ödevlerini bu kadar, güzel zamanında yapan bir yönetim görülmemiştir.  Dün akaryakıt ki bunun devamı gelecektir. Bir sonraki zam haberi , ihalesiz yakıt için elektiriğe zam, daha sonra tüm resmi evraklar ve böyle zincir devam edecektir. 

Eylül'e ne kadı ki?... Kapı ardında....
Okul harçları ne siz sorun ne biz söyleyelim.  Maddi gücü iyi olan tabi kalmışsa evlat okutacak. Olmayan baksın başının çaresine. 

"Hani demişler ya maaşın'dan memnun olmayan işini bırakıp başka işe gitsin"

Üç kuruş verip, beş  kuruş geri almak. Zorlaştılan insan hayatları, eğitim almanın artık devasa ücretlere tabi tutulduğu, sağlık mı o çoktan sağlıksız bir hal aldı. 

Sosyal hayatın sadece üst düzeyin yaptığı bir döneme girilip, vatandaşa bunu yaşatmak YÖNETMEK değil ÇALMAKTIR... 

Bu ülkenin vatandaşına, ikinci sınıf insan muamalesi yaparak, halka bu gün bir parmak bal çalıp, sonra da kavanozu kendinize saklayarak, hak ve alın terini gasp ederek iyi yönetiyoruz imajını ancak kendi evinizde ki ailelerinize yuturuabilirsiniz. 

Günler , haftalar, aylar vede yıllar peşpeşe geçiyor. Zamanı geldiği zaman fitil fitil diye bir tabir vardır bilirsiniz.  İşte sahne sırası halka geldiği zaman, birikimleriniz ve hak yiyerek elde ettikleriniz kalacak sizlere. Çünkü artık aynı makamlarda olmayacaksınız. 

Şu an kiracısınız o koltuklar' da ve kirayı da halka ödetiyorsunuz.  Her şey vaktini bekler...  Gün gelince halk sormayacak mı sizlere... "NE VERDİNİZ BİZE , NE ÇARPACAKSINIZ YÜZÜMÜZE?"

Ödenenemeyen elektirik,
Alınamayan ekmek,
Okutulamayan her çocuk,
Tedarik edilemeyen her ilaç,
İnsan gibi yaşanmayan her hayattan,

Sizler sadece sizler sorumlusunuz. Zamanında yapılan bir hatanın bedeli'nin bu kadar ağır olacağını bilseydi bu halk ,  o PAZAR gününü uyuyarak geçirmeyi tercih ederdi. 

Eğer hırsızlar güvenle yollarda geziyorsa bunun iki nedeni var

YA REJİM HIRSIZDIR 
YA HALK APTALDIR.

Ama buradaki tek gerçek HALK ASLA APTAL OLMADI... 

KARAKUŞ