Şu havanın kapalı olduğu günlerde bir güneş furyasıdır gidiyor. Ma aile vekiliğe talep olanı mı istersiniz. Bir çatı altında birbirine sahte gülücükler dağıtıp, kapı dışarı çıkınca "Hiç şansı yok" benim yanımda diyen, sözüm ona hepimiz biriz sahteciler mi istersiniz. Öte yandan yerde yürüyen bir "SUPERMAN" imiz var ki aldı başını gidiyor. Tek başına iktidar olacağım naraları ile sürü başını çeker gibi her haber sitesinde kendisi..

Biz ne kadar nankör bi halkız ya. Bizler için biçilmiş kaftan, her daim halkı için ülkesi için canla başla çalışan. Zinhar tek bir hatası olmayan , ülkemizin kalkınmasında ekonomimizin tavan seviyesine getirilmesinde büyük emekleri olan bir halk kahramanının uğraşlarını göremeyecek kadar cahil ve kör kalmışız. Hiç bir baskı altında kalmadan zamanında vermiş olduğu , tüm vaatleri yerine getirmiş gibi şimdilerde yine ülke , sınırlarını aşan özgüven patlaması ile aynı vaatler ile aslında biz halka şunu anlatmaya çalışıyor.

Vakti zamanında nasıl ki siz halkı türlü oyun ve vaatler ile kandırmışsak yine aynı şeklide sıkılmadan , gocunmadan, hiç bir rahatsızlık duymadan gümbür gümbür geliyoruz ve de bu kez, tek başına iktidar olup sizleri nasıl daha geriye götürürüz ve de koltuklarımızı nasıl bedenimizi ile bütünleştirizi planlıyoruz.

Destek almadan yürüyemeyen , annesi yemek vermeze aç kalan , harçlık almaza hiç bir şey yapamayan, şunu yapacaksın şunu yapmayacaksın , diyen bir biat edicisi olmadan hareket dahi edemeyen ama sözüm ona ülkenin başı olduğunu, sıfatını alarak her icraatının kendi cabası olduğunu empoze etmeye çalışan ve de dahi bunu sadece sözler ile biz halka LA FONTEN'den masallar anlatan komik sahne figüranları. Yağmurlu havada araç yıkamak kadar anlamsızsınız....

İllüzyon ile hareket ettiğiniz yılların yorgunluğunu da mı taşımıyorsunuz üzerinizde? Söylediklerinizin yaptıklarınızla uzaktan yakından bir olmamasına ilaveten hala tanınmamasında da büyük rolünüz olan bu ülkeyi ateşe vermekten bıkmadınız mı?

Ahhh o koltuklarınız. Aslında o koltuklarınızın asıl isimlerini buldum GAMER KOLTUĞU.. Ama bilmelisiniz ki o koltuklar zamanı gelince çöpe atılıp yerine yenisi konuluyor. Halkımız artık yeni yepyeni icraatlar görmek istiyor. Halkını ülkesini çocuklarını ve dahi geleceklerini güvene, almak ve dünya ülkeleri ile aynı anda tüm vasıflara sahip olmak istiyor. Baştaki devlet-i Aliyye büyüklerinin tek başlarına hareket etmesini, külliye'ye değil halkını düşünmesini, tek başına iktidarı değil birlikte yükselmeyi bir olmayı istiyor. Sadece kendini düşünenler elbet sizler hep olacaksınız fakat ne kadar az olursanız o kadar iyi olacaktır.

Sol cenap size gelince. Birleşmek yerine parçalanarak ülke üzerinde hükümdarlığını kurmasına sizler izin veriyorsunuz. Allahın yeryüzündeki gölğesiyim derlerse bir gün şaşırmayın.. Bu ülkedeki çocukların, gençlerin, kaderini insanların sosyal yaşantılarını tek bir parti ve onun kıytırık politikası belirlememeli. Artık iş insanlarının ve ülke ekonomisine katkısı olan söz sahibi, kişlerin ülke siyasetine yön vermek için bu sahada bende varım demelidir.

Kasırga büyük çaplı ve şiddetli bir afet olayıdır. Fakat tusunami denizlerden gelen enerji nedeni ile oluşan çok daha büyük ve zararlı bir afet olayıdır. Halk kasırgaya dayanamazken sizler tusunamiyi yartamaya çalışıyorsunuz.

İS-TE-Mİ-YOR-UZ!!!!

Halk ılık meltemlere razı......

KARAKUŞ