Kahpe Eylem Fahişeleri

İstanbul Beşiktaş’taki hain terör saldırısı daha belleklerimizde ki enkazını kaldırmamışken şimdi de Kayseri’de ki bombalı saldırı gerçekleştirildi. Yine şehitlerimiz var, gazilerimiz var. İçimiz kan ağlıyor. Beşiktaş’taki “Beleş Tepe” diye bilen yer artık “Şehitler Tepesi” olarak bilinmekte ve rahmetli olan polislerimize, sivillerimize ağlarken şimdi de izne çıkan askerlerimize ağlıyoruz. Bu terör olaylarını planlayan, gerçekleştiren ve her platformda destekleyen kim varsa Allah belasını versin.

Burada yaşanılan süreci aslında çok iyi değerlendirmek gerekmektedir. Kaç terör örgütü var. Kaç terör örgütü Washington’un yada başka başkentlerin eylem fahişeliğini yapmaktadır bunları görmek ve dillendirmek gerekmektedir. Birkaç ay önce Ceylanpınar’da 2 polisimizin öldürülmesini hiçbir örgüt üstlenmedi. Neden? Kandil’den Cemil Bayık tam 3 kez “biz yapmadık” diye savunmaya geçmesini sorgulamak gerekir. Peki PKK yapmadı ama kim yaptı? Mademki Kürdistan diye ilan ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti topraklarında size bu emri kim verdi? Hangi batı diye adlandırılan canavardan talimat aldınız. FETÖ’ nün CIA’ nın eylem fahişeliğini kim yapmakta. TAK, PYD, İŞİD, FETÖ, PKK gibi terör örgütleri ve bunlara her gün bir yenisi eklenen küçük örgütlerle dış güçler büyüyen ve büyüdükçe de güçlenen Türkiye’nin önün kesmeye çalışmaktadır.

Yaşadığımız son kahpe olayda da bütün vatandaşlarımız HDP binalarına saldırmaya başlamış ve KÜRT-TÜRK kaosunu tırmandırmaya başlamışlardır. TÜRK – KÜRT kardeştir. Ayrım yapan, fitne fesat sokan kalleştir. Dolayısı ile yaşanılan terör olaylarında emri verenleri ve bu hainliği yaptıranları sorgulamak daha doğru olacaktır. Malcom X’ in dediği gibi “Kuklayı değil, kuklacıyı bulmuş oluruz” sözünü de hatırlatmakta fayda var.

Önde gelen Kürt bir lidere sormuşlar” Abdullah Öcalan sizden mi ?” diye, alınan cevap ise “ bizden böyle kahpe çıkmaz” olmuştur. Abdullah Öcalan’ın uyruğu bile belli değildir. Gülen denilen kahpenin de aynı şekilde. Sözde Müslüman Gülen ,kahpe bir terör başıdır. Yani demek istediğimiz, PKK etnik temelli terör örgütü. FETÖ ise terör ve istihbarat örgütüdür. Bunları kullananlarda batı ve Gülen’i bir türlü teslim etmeyenler.

Beşiktaş ve Kayseri’deki terör olaylarının zamanlamalarına da dikkat çekmek isterim. Beşiktaş’taki hain olayın öncesinde TBMM’ye “Başkanlık” için başvuru verilmiştir. Olayın gerçekleştiği saat ise gece 11 civarı. Yani taşralara gidecek olan gazetelerin aslında basıldığı saat. Böyle olunca ne oluyor biliyormusunuz? Ertesi gün manşetlerde doğal olarak “başkanlık geliyor” başlığı oluyor. Çünkü Başkanlık gelince “güçlü başkanlık” sloganı ile geliyor. Kamuoyunda ki algıda Suriye’ye gerekirse savaş açılacak. Esad yanlıları ise veryansın ediyor böylelikle. Çünkü güçlü Türkiye, güçlü başkanlık istenmiyor. Manipilasyonu görmek gerekir.

Kayseri’deki patlama da ise sabah 08.40 civarı. Patlamadan yaklaşık birkaç saat sonra İHH insani yardım vakfının konvoyu Hatay Cilvegöz sınır kapısına dayanıyor, niyemi? Çünkü; Suriye’nin dikkatini çekmek için. İHH’ nın başkanı Bülent Yıldırım otobüslerle, uçaklarla oraya insanları yığacağı zaman bu patlama ile mesaj verilmek isteniyor. Bu patlamalar devam eder yada devam etmez. Tabiiki temennimiz bir daha böylesi acıların yaşanmaması ama güçlü Türkiye’nin daha da güçlenmesini istemeyen kahpe eylem fahişeleri amaçlarına ulaşamayacaklar ve bir gün kendi kanları ile boğulacaklar.