Kadın erkek ilişkilerinde ünlü yazar Adil Yıldırım'ın adını duymayan kalmadı. Doğru analizleri sayesinde ün kazanan Yıldırım, erkek zihnindeki anlam kodlarını, kadınlarla paylaşarak oldukça faydalı ilişkilere imza atmakta. Erkeklerin iç dünyasını paylaşmasının mutluluğunu, sadece kadınlar yaşıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Çünkü daha iyi anlaşılmaktan erkekler de çok mutlu! 

Şimdi günün konusuna gelelim; 

"Bu ilişki nereye doğru gidiyor?" "Biz şimdi neyiz?" 

İlşkiye harcanan zaman arttıkça, önemi artan "Biz şimdi neyiz?" sorusunu, nasıl sormalıyız? Yıldırım'a göre önemli olan bu sorunun nasıl sorulduğu!

Sıkıştırıp, direkt sormak yerine, işte Yıldırım'ın 3 maddelik özeti:

"Önemli olan, strateji ve hamle!"

1) "Çok eğleniyoruz, güzel zaman geçiriyoruz ama keşke aynı duyguda olsaydık!"

Bol kahkahalı, eğlendiğiniz bir anın ardından sorulacak bu soru, erkekte gizem duygusu yaratıyor.

Kafasında aynı duyguda olmadığınız düşüncesi uyanan erkek, size sorular sormaya başlarsa, duygularınızdan emin olmaya çalışır. Bunun sonucunda kendi duygularını da ele verir. Ayrıca bu topa giren erkek, bilin ki boş değildir! İşte şimdi, ilişkinin adını koymak, iki kişi için de daha kolay hale gelmiş demektir.

2)"Türkçen iyi mi? Yaşadığımız şeyi tanımlayabilir misin?"

Baskı yaratmak yerine, harhangi bir güzel anınızda sorulacak bu soru, karşınızdakinin şaşırmasına yol açacağı gibi, zekice sorulmuş olması da erkeği sizden etkilenmeye itecektir.

3) " Bazen düşünüyorum da, biz seninle ilginç bir çift olabilirdik!

Bunun üzerine erkek size; "peki biz neyiz?" sorusunu yöneltmiş olacaktır. Dolayısıyla, doğru hamlelerle, sormak istediğiniz soruyu karşınızdaki size soracaktır.