BURÇ YORUMUNUZ

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyeleri okumadan güne başlamayın. Burcunuz size neler öneriyor?

İşte 26 Ocak 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda değişimler yaşayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar olabilir. Sizi yoran konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde farkına vardığınız olaylar sizde dönüşüm yaratabilir. Ani tepkiler vermekten kaçının. Hizmet aldığınız kişilere karşı daha sakin davranmanızda fayda var.
 
BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün keyif aldığınız konularla ilgili daha ciddi başlangıçlar yapabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyup, eğitim almaya başlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda daha sakin davranmanızda fayda var. Aşk konusunda kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde bulanık hissediyor olabilirsiniz. Riskli işlere girmeyin.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sabah saatlerinde annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler size zorluk çıkabilir. Aile büyükleriyle ilgili konularda kararlar alınması gerekebilir. Emlak konularıyla ilgili işlerde destek olabilirsiniz. Güvenliğinizle ilgili konularda maddi yatırımlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde içinize kapanmış hissedebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde keyif aldığınız şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kendinizi karşınızdakilere ifade ederken zorlanabilirsiniz. Sözlü yerine yazılı olarak iletişimde bulunmak daha güvenilir olabilir. Karşınızdaki güçlü kişilerle görüşmelerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sabah saatlerinde gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Gün içinde parasal konularda kararlar almanız gerekebilir. İlişkilerinizde sizi rahatsız eden durumları ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karar vermeniz gereken durumlar yaşanabilir. Sizden daha konuya hakim kişilerden yardım alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sabah saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kişisel açıdan sizin için önemli olan konularda daha ciddi düşünerek karar almalısınız. İlişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailenizdeki kadınlardan destek görebilirsiniz. Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabilirsiniz. Gün içinde bazı konuları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Bu konuda alacağınız yardımlar sizde farkındalık uyandırabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle gerginlik yaşayabilirsiniz. Konuşmalarınızda daha sabırlı davranmalısınız. Gelecek beklentileriniz için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ani kararlar almamaya özen gösterin.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
İş hayatınızdaki sorumlulukların ağır basacağı bir gündesiniz. Parasal konularla ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Riskli kararlar için uygun bir gün değil. Üstlerinizle birlikte verdiğiniz kararlarda dikkatli olmalısınız. Bürokratik engellere takılabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi daha karışık hissedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün yabancılarla ilgili konular sizi zorlayabilir. Kendi fikirlerinizi ifade etmek sizi sıkıntıya sokabilir. Bugün farklı konulara ilgi gösterebilirsiniz. Bazı konuları anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla iş yükü alabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün endişe duyduğunuz konular sizi keyifsiz kılabilir. Ortaklı konularda süreçler tamamlanabilir. Bazı işlerinizde karar almak durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı güç savaşlarının içinde kalabilirsiniz. Gün içinde finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatleri sakinleşmek için iyi bir fırsat olabilir.
 

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sabah saatlerinde eşinize zaman ayırabilirsiniz. Ortaklı konularda farkındalığınız artabilir. Yeni kararlar almak için toplantılar yapabilirsiniz. Sizden daha güçlü kişilerle yaptığınız görüşmelerde dikkatli olmalısınız. Bazı işleriniz değişim içinde olabilir. Öngörülü davranmakta fayda var. Akşam saatlerinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz.



............................