Balık Burcu : Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün. Karşılaştığınız olaylar ve kişiler sizi harekete geçirebilir.

Kova Burcu : Duygularınızı karıştıran beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aklınızı karıştıran olaylara karşı dikkatli olup, doğru kararı seçmelisiniz.

Oğlak Burcu : Kendinizi karamsar hissedebilir ve kendinizi sorgulayıp yargılayabilirsiniz. kendinizi suçlamanız doğru olmayabilir.

Yay Burcu : Güne heyecan ve farklı bir enerji ile başlayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için daha çok zevkle çalışacağınız bir gün olacak.

Terazi Burcu : Bugün sizi heyecanlandıran ve şaşırtan kişiler ile karşılaşabilirsiniz. karmaşık bir olay yada karmaşık bir konuşma yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu : Yeniliklere ve özellikle kendinizi yenilemenize yardımcı olacak konulara ve olaylara iyi niyetle bakıyorsunuz. kendinizi değiştirmek ve yaşadığınız kötü olayları unutmak istiyorsunuz.

Aslan Burcu : Dikkatinizi dış dünyaya ve çevrenizdeki kişilere yöneltebilirsiniz. Fakat ilişkiniz ile iigili bir sorun yaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu : Bugün sizden çok farklı kişilerle karşılaşabilir ve ilginç ilişkiler kurabilirsiniz. Tanıştığınız ama uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle karşılaşabilirsiniz.

İkizler Burcu : Güne heyecanlı başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken işleri bir kısmını bitiremeyebilirsiniz ama umudunuzu kaybetip hemen umutsuzluğa kapılmayın.

Boğa Burcu : Bugün dikkatinizi kendi içinize yöneltebilir ve daha önceden yaptığınız davranışları sorgulayabilirsiniz.

Koç Burcu : Yaptığınız harcamalara özen göstermeniz gerekiyor. Daha önce hesaplamadığınız durumlar birer birer ortaya çıkıyor.