KOÇ : Gün içinde kariyeriniz ve iş hayatınız açısından önemli görüşmeler yapabilir, aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlardan destek görebilir, finansal anlamda sizi rahatlatan para girişleri yaşayabilir ve ilişkilerinizde kıskançlık ile geçmişten gelen konuşmalarla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA : Gün içinde iş hayatınızda olumlu görüşmeler yapabilir, güçlü insanlardan destek görebilir, seyahatler edebilir, eğitim hayatınız, davalarınız ve eşinizle diyaloglarınızda istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilir, ilişkilerinizi sevgiyle geliştirebilirsiniz.

İKİZLER : Gün içinde sezgileriniz ve ruhsallık alanınız vurgulanırken, anlamlı rüyalar görebilir, hayatın içindeki işaretlerle daha fazla karşılaşabilir ve bunların sizin için bir anlam taşıdığını fark edebilirsiniz. İlişkilerinizde kıskançlık, güç mücadelesi ve kontrol etme arzusu problemlere yol açabilir. Bu enerjiyi spiritüel çalışmalar, meditasyon ve sizi rahatlatan aktivitelere yönelerek etkili olarak kullanabilirsiniz.

YENGEÇ : Gün içinde sosyal ortamlarda yer alabilir, güçlü arkadaşlıklar kurabilir, projeleriniz, gelecek hedefleriniz açısından önemli kişilerden destek görebilir, ikili ilişkilerinizde yoğun bir bağlılık enerjisi ile, sevdiğiniz kişiyle birlikte ilişkinizde önemli adımlar atabilir, ilerleme sağlayabilirsiniz. İlişkiler açısından önemli destekler alacağınız bugün ayrıca flört tekliflerini değerlendirebilirsiniz.

ASLAN : Gün içinde kendinizi sosyal ortamlarda ve toplum içerisinde her zamankinden daha güzel, çekici ve karizmatik bir enerjiyle ifade ederken, patronlar, kurumlar ve güçlü kişilerden destek görebilir, iş hayatınızda önemli açılımlar yaratabilir, ilişkilerinizde sizi mutlu edecek önemli haberler alabilir ve güçlü insanlarla görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞAK : Gün içinde aşk hayatınızda muazzam güçlü destekler alırken, ilişkilerinizde ilerleme kaydedebilir, flört tekliflerini değerlendirebilir varolan ilişkinizdeki bağlarınızı güçlendirebileceğiniz romantik davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün ayrıca eğitim hayatınız, yolculuklarınız ve eşinizle, dostlarınızla iletişiminiz açısından etkili fırsatlar elde ederken, hayatınızda size destek olacak güçlü kişilerden yardım görebilir, basın yayın ve medyayla ilgili işlerinizde de şans elde edebilirsiniz.

TERAZİ : Gün içinde olası ameliyatlarınız açısından destek görürken, ilişkilerinizde tutkulu, bağlarınızın geliştiği ve birbirinize daha fazla sahip çıktığınız bir zaman vurgulanıyor. Toplu paralar, miras, prim ve maddi konularda fırsatlar elde edebilir, yeni ilişki teklifleri ile karşılaşabilir ve evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Duygularınızın ve sezgilerinizin arttığı, yükseldiği bir zamanda bulunmaktasınız.

AKREP :  Gün içinde ikili ilişkiler ve aşk hayatınızda muazzam destekler alırken, ilişkilerinizi daha tutkulu, romantik ve güçlü bağlarla sürdürebilir, gelecek açısından önemli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Bugün ayrıca devam eden ilişkilerde kıskançlık ve tutku enerjisi artabileceği için dengeli davranışlarda bulunmak önemlidir. Bu süreçte iş görüşmelerinizde başarı sağlayabileceğiniz gibi, yakın çevrenizden de daha fazla destek görebilirsiniz.

YAY :  Gün içinde finansal durumunuzda güçlü artışlar vurgulanırken, maddi konularda fırsatlar elde edecek, iş hayatınızda tekliflerle karşılaşabilecek ve devam eden işlerinizde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla öne çıkan isim olacaksınız. Bugün ayrıca iş bağlantılarınız konusunda yüksek düzeyde fırsatlar elde edebilirken, ilişkilerinizde partnerinize kıskançlık göstermemeniz ve geçmişe ait konularla ilgili duygularınızı paylaşmamanız faydalı olacaktır.

OĞLAK : Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda güçlü bir şekilde ortaya koyacak, insanlara yaptırım gücünüzü ve kontrol edebilme yeteneklerinizi daha iyi gösterecek, ilişkilerinizde romantik, çekici ve tutkulu bir enerji ile partnerinizle daha derin bağlar kurabilecek, keyifli zaman geçirebileceksiniz. Bu süreçte sosyal ortamlarda enerjinizle dikkat çeken isim olurken, iş hayatınız ve kariyeriniz açısından da önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.

BALIK : Gün içinde görüşmeler, yakın çevre ilişkileri, projeler, toplantılar, seminerler ve organizasyonlarda fırsatlar elde ederken, sosyal ortamlarda beğenilen kişi olarak dikkat çekecek, yakın çevreniz aracılığı ile yeni ve güçlü insanlarla bağlantı kurabileceksiniz. İlişkilerinizde daha tutkulu ve yoğun duygular hissedeceğiniz bu süreçte yeni kararlar alabilir, hayatınızdaki değerlere daha fazla sahip çıkabilirsiniz.

KOVA : Gün içinde evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, yaşadığınız alanı duygularınıza hitap edecek şekilde güzelleştirebilir, ilişkilerinizde geçmişin yansımalarını daha fazla hissederek, geçmişe özlem duyabilir ve varolan ilişkilerinizde güçlü duygularla sahiplenme ve bağlanma enerjisini daha yoğun olarak hissedebilirsiniz.