Koç (21 Mart-20 Nisan) 
ODAKLANIN: Yeni aşklara yelken açmanın tam zamanı! Eski sevgilinizden kalan ve sizi üzen hatıraları çöpe atın. FELSEFENİZ: Hiçbir işi aceleye getirmiyor ve sindire sindire yapıyorsunuz. KAFAYA TAKMAYIN: Erkek arkadaşınız fazla birkaç kilonuzla ilgili espriler yapmaya başladıysa yediklerinize dikkat edin ve diline düşmekten kurtulun. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Aklınıza yatmayan bir konu olduğunda açıkça dile getiriyorsunuz

Boğa (21 Nisan-21 Mayıs) 
Güçlü Yönlerininiz: Çok vefakarsınız ve sevdiklerinizi ihmal etmiyorsunuz. 
Zayıf Yönleriniz: Değişikliğe açık biri değilsiniz. 
Moda Anlayışınız: Flörtöz tarafınızı vurgulayan kadınsı kıyafetler tercih ediyorsunuz. 
En Büyük Zevkiniz: Yeteneğiniz olan konulara vakit ayırmayı çok seviyorsunuz. 
Baştan Çıkarma Yönteminiz: Heyecanı dinç tutabilmek için onu daima şaşırtmayı tercih ediyorsunuz. 
Bu Ay Neler Olacak? Gerçekleşen ay tutulmasının ardından aşk hayatınızda mucizeler gerçekleşebilir. Sürpriz bir aşk kapıda! 
Tüm Yıl Nasıl Geçecek? İlginç gelişmelerle karşı karşıya olacağınız bu sene, sizi iş hayatınızda koyduğunuz hedeflere bir adım daha yaklaştıracak. Rutinden çıkıp hareketli bir döneme gireceğinizi söyleyebiliriz. 

İkizler (22 Mayıs-20 Haziran) 
ODAKLANIN: Aşk hayatınızda yaşadığınız problemlere odaklanarak işlerinizi boşlamış olabilirsiniz. Patronunuzun gözüne batmamaya dikkat edin. FELSEFENİZ: Tam bir istikrar insanısınız! Bu yüzden ilişkileriniz uzun soluklu oluyor. KAFAYA TAKMAYIN: İşlerinizin yetişmemesinden şikayet edeceğinize daha sistemli olun ve ajanda tutun. 
ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: İlişkilerinizde duygusallığı en uç noktalarda yaşamayı seviyor ve kendinizi birlikte olduğunuz erkeğe adıyorsunuz. 

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz) 
ODAKLANIN: Kendi işinizin patronu olmak için uzun zamandır çabalıyorsunuz; biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var. FELSEFENİZ: Yardıma muhtaç kişilere elinizi uzatmaktan çekinmiyorsunuz ve bununla besleniyorsunuz. KAFAYA TAKMAYIN: Sevgilinizi mutlu etmek için kendinizden ödün vermeyin. Bırakın sizi olduğunuz gibi kabul etsin. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Topluluk önünde konuşmaktan ya da yeni kişilerle tanışmaktan çekinmiyorsunuz. Dışa dönük tavırlarınıza erkekler bayılıyor. 

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos) ODAKLANIN: Performansınızı yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere yönlendirirseniz faydasını göreceksiniz. FELSEFENİZ: Her durumda pozitif olmaktan yanasınız ve hayata bardağın dolu tarafından bakıyorsunuz. KAFAYA TAKMAYIN: Eski sevgiliniz yeni bir aşka yelken açtıysa bunu kendinize dert etmeyin; kötü anılarınızı hatırlayınca ayrıldığınıza şükredeceksiniz. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Spor salonunda gösterdiğiniz performanstan etkilenen bir yakışıklı tanışmak için yanınıza gelebilir. 

Başak (23 Ağustos-22 Eylül) 
ODAKLANIN: Güneşten aldığınız enerjiyle kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. FELSEFENİZ: Hayatı doya doya yaşamak gerektiğini savunuyor ve küçük pürüzleri dert etmiyorsunuz. KAFAYA TAKMAYIN: En yakın arkadaşınızın sevgilisi olduğu için sizi boşladığını düşünebilirsiniz. Ona biraz zaman tanıyın. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Erkek arkadaşınıza her saniye yanında olduğunuzu hissettiriyorsunuz. Bu güven duygusu onu size daha çok bağlıyor. 

Terazi (23 Eylül-22 Ekim) 
ODAKLANIN: Fazla kilolarınızdan şikayet etmek yerine yaza daha fit girmek için hemen spora başlayın. FELSEFENİZ: Hayatta önceliğiniz daima aileniz. Her durumda onlara vakit ayırabiliyorsunuz. KAFAYA TAKMAYIN: Uzun zamandır beklediğiniz terfi halen gerçekleşmediyse motivasyonunuzu düşürmek yerine kendinizi daha çok göstermeye çalışın. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Hayalinizdeki aşkı bulmak için çevrenizle flört halinde olmaktan kaçınmıyorsunuz. 

Akrep (23 Ekim-21 Kasım) 
ODAKLANIN: Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırın ve onları aramayı ihmal etmeyin. FELSEFENİZ: Yeni tekliflere her zaman açıksınız. KAFAYA TAKMAYIN: Herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz; bunun bilincinde olun. 
ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Erkek arkadaşınıza özel bir akşam yemeği hazırlayın. Çabanızı takdir edecek. 

Yay (22 Kasım-21 Aralık) 
ODAKLANIN: İşbirliğine biraz daha önem verin. Takım çalışmasıyla altından kalkamayacağınız proje yok. FELSEFENİZ: Asla geçmişe dönüp bakma taraftarı değilsiniz. KAFAYA TAKMAYIN: Bahar rehavetiyle biraz modunuz düşmüş olabilir; geçici bir durum. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Sistematik yaşamaktansa spontan planlar yapmayı seviyorsunuz. 

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak) 
ODAKLANIN: Bir iş görüşmesine gidecekseniz ilk izlenimin çok önemli olduğunu unutmayın. FELSEFENİZ: Sağlıklı yaşamdan şaşmıyorsunuz. Yediklerinize dikkat ediyor ve sporunuzu aksatmıyorsunuz. 
KAFAYA TAKMAYIN: Yoğun iş temponuz yüzünden tatil planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. Canınızı sıkmayın; uzun bir yaz sizi bekliyor. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Duygularınızı ve ilginizi karşınızdaki erkeğe en açık şekilde ifade edebiliyorsunuz. 

Kova (20 Ocak-18 Şubat) 
ODAKLANIN: Aynı anda birden çok işe kalkıştığınız için kafa karışıklığı yaşayabiliyorsunuz. Hepsini bir sıraya koyun. FELSEFENİZ: Her zaman kalbinizin sesini dinlemekten yanasınız; duygularınız sizi yanıltmıyor. KAFAYA TAKMAYIN: İş arkadaşlarınızla ufak tefek gerilimler yaşamaya başladıysanız onlarla mümkün olduğunca az diyaloğa girin ve işinize konsantre olun. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: Erkekler entelektüel tarafınıza hayran kalıyor. 

Balık (19 Şubat-20 Mart) 
ODAKLANIN: Yaratıcı yönünüzü açığa çıkarın. FELSEFENİZ: Kalbinizde herkese ayıracak kadar yer olduğuna inanıyor ve sevginizi paylaşmaktan korkmuyorsunuz. KAFAYA TAKMAYIN: Hoşlandığınız erkekle buluşma planlarınız her seferinde iptal oluyorsa, ona şans tanımaya son verin. ÇEKİCİ GÜCÜNÜZ: İlk anda oluşan kimyaya çok inanıyorsunuz ve bu enerjiyi karşınızdaki erkeğe doğru şekilde geçirebiliyorsunuz.