Bugün daha sezgisel olabilirsiniz. Duygularınızın esiri olmadan hareket etmelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları...

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: 
(21 Mart - 19 Nisan)
Bugün partnerinizle aranızdaki çekim gücünün artması sizi mutlu edecek. Ortaklaşa konular gündeme gelecek. Miras, kredi, komisyon gibi maddi alanlarda olumlu gelişmeler olabilir. Vergi, borç, kredi işlerinizde yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Okült ilimler (bilinmeyenin bilimi), mistik konulardaki öğretilere merak duyabilir, öğrenmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: 
(20 Nisan - 20 Mayıs) 
Evlilik veya ortaklık günün önemli konuları olarak karşınıza çıkacak. İlişkilerinizle beslendiğiniz hissedebilirsiniz. Aynı zamanda yeni fikirler ve görüşlerinizi açıklayabilirsiniz. Danışmanlık almak isterseniz, genç kişilerin olumlu etkilerini görebilebilirsiniz. Tanıdıklıklar yada rakiplerden yana anlaşmalara açık olabilirsiniz. 

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: 
(21 Mayıs - 20 Haziran) 
Yanınızda çalışanlarla, günlük işlerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Servis aldığınız ve verdiğiniz kişilerle ilgili konularda yol alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda arkadaşlarınız aktif yer alacak. Ortamdaki bazı değişiklikler yaparken yaratıcı fikirlerinizden yararlanabilirsiniz. Sağlığınız, beslenmenizle özen göstermeniz yerinde olur.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: 
(21 Haziran - 22 Temmuz) 
Bugün şansınızın arttığı, hayattan zevk aldığınız bir güne bulunacaksınız. Konserler, davetler, küçük eğlencelerle için oldukça keyifli zamanlar geçirmeniz mümkündür. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler de olabilir. Spor yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, hobilerinizi sergilemek için iyi birdesiniz. 

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: 
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün kendinizi evinizle, ailenizle ilgili konularda oldukça mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Bunlara ilişkin gereken işleri yaparak, güvenliğinizi oluşturabilirsiniz. Kardeşler ya da komşularınızdan biri öne çıkabilir. Ekolojik faaliyetlerde bulunmak, toprakla uğraşmak için güzel fırsatlar elinize geçebilir. 

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: 
(23 Ağustos - 22 Eylül) 
Sosyal yaşamınızın, çevrenizin öne çıktığı bugün, kardeşler, kuzenler ya da komşularla ilgilenebilirsiniz. Her türlü konuşma, haberleşme, yazışma ile bilgi transferi gerçekleştirebilirsiniz. Kısa seyahatlerinden yana da şanslısınız. Yeni şeyler öğrenmek, öğretmek, bilgi toplamak ruhunuzu besleyecek. 

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: 
(23 Eylül - 22 Ekim)
Parasal konulara dikkat etmelisiniz. Cebinizdeki veya bankadaki para gündemde yer alacak. Kontrollü harcama yapmanız, tutumlu olmanız gerekebilir. Kaynaklarınızı, üretim şekillerini gözden geçirebilir, kazançlarınızı artırmak için yeni fikirler elde edebilirsiniz. Sahip olma duygunuzu destekleyecek gelişmeler olabilir. 

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: 
(23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün genel görünümüz, imajınızla ilgili değişikler yapmak için uygundur. Kendinizi göstermek isteyecek, doğuştan gelen yeteneklerinizi kolayca sergileyebilebilirsiniz. Dış çevreyle uyumunuz oldukça olumlu olacak. Kişisel isteklerinizle ilgili yeni kararlar alıp uygulamaya koyabilirsiniz. 

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: 
(22 Kasım - 20 Aralık)
Elinizde olmayan koşullar sebebiyle zorlanma yaşayabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kontrol edemeyeceğiniz bir günden geçtiğinizi bilmelisiniz. Kendinizi boş yere yormamalısınız. Aradığınız huzuru içinize dönerek elde edebilirsiniz. 

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: 
(21 Aralık - 19 Ocak) 
Dostluklar, arkadaşlıklardan yana duygusal tatmin yaşadığınız bir gündesiniz. Kendinizi oldukça umutlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan öne çıkan biriyle geleceğe dair planlar kurabilirsiniz. Samimi isteklerinizin, arzu ve beklentilerinizin artması sizi daha da motive edecek. 

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: 
(20 Ocak - 18 Şubat) 
İş hayatınızda öne çıkacağınız güzel bir günde bulunuyorsunuz. İletişim becerilerinizle hedeflerinize vardığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan daha ön plana çıkan birinden de destek alabilirsiniz. Toplumun önünde yer almanız sizi oldukça tatmin edecek. Kadınlar ve kadınsı konular gündemde olabilir. 

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: 
(19 Şubat - 20 Mart) 
Manevi konularında kendinizi geliştirecek ve besleyecek olaylar gündeme gelecek. Yurtdışıya da yabancı kültürlerle ilgili olaylarda iletişim gücünüz ön plana çıkacak. Doğruyu yanlıştan ayırt ederek, mantık süzgecinizi kullanabilebilirsiniz. Hukuksal olayların içindeyseniz, ön çıkan bir şahit ya da delille desteklenebilirsiniz.