Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: 
(21 Mart - 19 Nisan)
Günün karlı geçirmenin yollarını aramalısınız. Öncelikle yapmanız gereken harcamaları iyi planlamalı, bütçenizi kontrol etmelisiniz. Yaptığınız analiz alışveriş yapmanız yönünde çıkarsa, akşamüstü daha kazançlı olabilir, alternatifler elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız öğütleri de değerlendirmelisiniz. 

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: 
(20 Nisan - 20 Mayıs) 
Gün içinde kendinize vakit ayırmalı, kişisel bakımınıza önem vermelisiniz. Ne zamandır ihmal ettiğiniz şeyleri yapmak için uygun zamandasınız. Ancak akşamüstü şartlar değişecek. Özellikle maddi konular ağırlık kazanacak, harcamalarınız artabilecek. Bütçenizi iyi kontrol etmeniz, kaynaklarınızı korumanız yerinde olur. 

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: 
(21 Mayıs - 20 Haziran) 
Bugün öncelikle gelişen olaylara karşı sabırlı davranmalısınız. Üst üste gelen terslikler sabrınızı deniyor olabilir. Akşamüstü rahatlamış olabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ortaya koyacak, şartları kontrol edebilir olabilirsiniz. O zamana kadar beklemede kalmaya, enerjinizi saklamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: 
(21 Haziran - 22 Temmuz) 
Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız sayesinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Birlikte olmaktan mutlu olacak, ortak hedefler için adım atabilebilirsiniz. Ancak akşamüstü şartlar ağırlaşabilir. Geçmiş konular gündeme gelirken, korkularınız, endişeleriniz artabilir. Sakinliğinizi korumalı, tepki vermemelisiniz. 

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: 
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Toplumsal konularla ön planda olabilirsiniz. İş yerinizde önem verdiğiniz insanların bakışlarını üstünüze kolaylıkla toplayabilirsiniz. Alkış alabileceğiniz, beğeni toplayabileceğiniz fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Akşamüstü işyerinizin finansal göstergeleri gündeme gelebilir. Elde ettiğiniz kazançları gözden geçirebilirsiniz. 

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: 
(23 Ağustos - 22 Eylül) 
Uluslararası konular gündeme gelebilir. Farklı kişilerle tanışıp, daha üst boyutta ticari faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Ancak hukuksal konulara dikkat etmelisiniz. Akşamüstü edindiğiniz yeni fikirleri işinize taşıma şansı elde edebilirsiniz. Patron, müdür ya da yöneticinizin dikkatini üstünüze toplayabilirsiniz. 

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: 
(23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün hem maddi, hem manevi açıdan risk almamalısınız. Harcama yaparken dikkatli olmalı, karanlık konuları irdelemekten kaçınmalısınız. Akşamüstü endişelerden kurtulabilirsiniz. Kendinizi daha iyimser hissedecek, gelişime hevesli olabilirsiniz. Basın, yayın ya da medya ile ilgili konular dikkatinizi çekebilir. 

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: 
(23 Ekim - 21 Kasım)
Ortağınız ya da eşinizle ilgili konular günün ilk yarısında gündemde olabilir. tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, eleştiri oklarına hedef olabilirsiniz. Akşamüstü konular değişecek. Ancak bu kez maddi konularda ihtiyatlı olmanız gerekecek. Yaptığınız harcamaların getireceği ek sorunları da düşünmelisiniz. 

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: 
(22 Kasım - 20 Aralık)
Detayları atlamadan ilerlemeniz gerekiyor. Pek çok işi bir arada yapmanın yolu, pratik olmaya özen göstermeniz olacak. Astlarınızdan, yanınızda çalışan kişilerden yardım isterken duygu birliği sağlamaya özen göstermelisiniz. Akşamüstü ikili ilişkiler vakit ayırmanız gerekecek. Eşinizle, partnerinizle ilgilenmelisiniz. 

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: 
(21 Aralık - 19 Ocak) 
Günün büyük bir kısmını keyifle, kendinize vakit ayırarak geçirebilirsiniz. Hayatının renkli taraflarıyla ilgilenebilebilirsiniz. Boş zamanlarınızı geçirmek için yararlı işler yapabilebilirsiniz. Ancak akşamüstü daha çok çalışmanız gerekecek. Hizmet içeren konular ağırlık kazanacak. Yoğunluktan dolayı sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. 

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: 
(20 Ocak - 18 Şubat) 
Ailevi konulara gün boyunca dikkatinizi vermek durumunda kalabilirsiniz. Evle, yerleşimle ilgili konuları ihmal etmeniz mümkün olmayacak. Ancak akşamüstü rahatlayabilirsiniz. Kendinize ve sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızı canlandıracak, sizi harekete geçirecek güzel olaylar olabilir. 

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: 
(19 Şubat - 20 Mart) 
Yakın çevrenizdeki hareketlilik, kısa ziyaret ve komşuluk ilişkileri gününüze renk katacak. Pek çok şey öğrenip, iletişim içinde olabilirsiniz. Ancak dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Akşamüstü bu hareketlilik durulacak, evinize, ailenize zaman ayırabilebilirsiniz. Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.