Hoşgeldin LONDRA MANŞET

Birçoğu bilmediği için medyadaki geçmişimizi son birkaç yıldan ibaret sanıp yaptığımız yatırımlarımızı bu yıllara oranlayarak değerlendirmektedir.

Esasta kendimi hiçbir zaman gazeteci olarak görmedim, kendimi gazeteci olarak tanıtmadım diyedir belki bu bilinmemezlik.

Gazetecilik veya basın yayın maceramız oldukça eskilere dayanır halbuki.

Taaa 1990’lı yıllarda Türk Maarif Kolejindeki birkaç arkadaşla milliyetçi bir dergi çıkarma projemiz ve çalışmamız tüm hazırlıkların yapılmış olmasına rağmen patlak veren Körfez savaşı ve gelişen ekonomik kriz, bu girişimi maalesef mutlu sona ulaşamadan sona erdirmişti.

İkinci girişimimiz şükürler olsun ki başarıya ulaşmıştı sonraki tüm projelerimiz gibi.

İkinci girişimimiz ise 15 Kasım 1996 tarihinde yayın hayatına başlayan DP Gençlik Kolları yayın organı olan, 15 KASIM GENÇLİĞİ isimli aylık gazetemiz Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı olduğum süre boyunca aylık olarak yayınlanmıştı.

Mesleği öğrenmemde inanılmaz katkıları olan, herzaman bana fikir ve önerileriyle yol gösteren değerli abim, ustam Levent Özadam’ın sayesinde yıllarca hergün Demokrat gazetesinde üstelik de o yılların teknolojisinde matbaada baskı dahil her noktasında bulundum. Bu vesileyle herzaman yanımda olup benden desteğini esirgemeyen çok kıymetli abim Levent Özadam'a da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Evet değerli dostlar 2009 yılında profesyonel olarak medya sektörüne girişimiz KIBRIS MANŞET online gazetesiyle başladı. Sizlerden aldığımız destekle KIBRIS MANŞET KKTC'den, Türkiye'den ve dünyadan okuyucularla ülkemizin ençok takip edilen internet gazetesi olmuştur. Bu vesileyle tüm okuyucularımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Kandırılmış bir şekilde VOLKAN ismiyle basılı medya sektörüne girişimiz ise kısa bir süre devam etmiş hemen akabinde Akdeniz Medya Grubu sahibi Hüseyin Macit Yusuf Beyin VOLKAN gazetesinin yayin hayatına başlamasıyla bizler de ona destek olmuş ve VOLKAN ismiyle yayınları durdurarak basılı medyada da kendi ismimizle KIBRIS MANŞET olarak devam ettik. Basılı medyada KIBRIS MANŞET de sizlerden aldığı destekle 2 yılını tamamlamak üzere. Siz değerli okuyucularımıza sonsuz teşekkürler...

ZİYA EMIR GROUP hiçbir zaman mevcutla yetinmeme daima yatırım yapma ve halktan aldığını halka hizmet olarak verme prensibiyle hareket etme ilkesinden yola çıkarak yeni bir yatırım yapmaya karar vermiş bulunmaktayız.

Yeni yatırımımız medeniyetin beşiği İngiltere'de hayat buluyor.

İngiltere'de yaşayan 1 milyondan fazla Türk vatandaşımıza hitap etmek üzere İngiltere'de de medya sektörüne giriyoruz. Basılı ve internetten online olarak yayın yapacak olan LONDRA MANŞET 19 Ekim 2018 tarihinde standlardaki yerini alacaktır.

Başlangıç olarak 31 Aralık 2018 tarihine kadar ayda 2 sefer çıkacak olan LONDRA MANŞET 2019 yılında önce haftalık daha sonraları ise haftada 2 yayın olarak çıkacaktır.

Yine başlangıç olarak 36 sayfa ve tamamı renkli olacak olan LONDRA MANŞET 20.000 adet basılarak tüm İngiltere genelindeki Türklere ücretsiz olarak ulaştırılmaya çalışılacaktır. Bu bağlamda gazetemiz giderlerini özkaynak ve reklam gelirleriyle karşılayacaktır. Bu noktada da henüz yayın hayatına başlamadan bizlere güvenip reklam veren dostlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.

İngiltere'de düzenli yayın yapan 3 tane daha Türk gazetesi olup bunların 2 tanesi haftalık bir tanesi de haftada 2 kez yayınlanmakta ve sadece Kuzey Londra merkezli dağıtım yapılmaktadır.

LONDRA MANŞET 19 Ekim tarihinde yayında ve ben yaklaşık 1 aydır Londra’da gazetenin hazırlıklarını yapmak için gece gündüz çalışmaktayım. Yaklaşık 1 aylık sürede sadece 5 gün gidip görebildiğim aileme de teşekkür ederken özellikle birisi var ki hem işlerin hem de evin başında durarak Kıbrıs’taki yatırımlarımızı durmak bir yana hergün büyüten, çocuklarımıza hem anne hem de babalık yapan biricik eşim Feriha Emir'e de müsaadenizle sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.

Hayatta olmadığım kadar heyecanlıyım, tıpkı bir çocuğum daha doğacak gibi bir heyecan içerisinde LONDRA MANŞET'in baskıdan çıkıp okuyucularıyla buluşmasını bekliyorum. Burada bir ay gibi kısa bir süre içerisinde bir gazete çıkarabilecek imkanları yaratabilmek, sistemleri ve ortamımızı hazırlayabilmek için gece gündüz benimle birlikte çalışan tüm ekip arkadaşlarım olmak üzere burada bana evini ve imkanlarını sunan can gardaşım Kemal Altunç sana da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Değerli ekip arkadaşlarımla birlikte gazetemizin hatasız çıkması ve okuyucularla buluşması için durmaksızın çalışmaya devam.

Ingiltere Türk Medyasına büyük hedeflerle giriş yapan, ses getirecek yayınları, her sayısında sürpriz promosyonlarıyla kısa zamanda Liderlik koltuğundaki yerini alacak olan LONDRA MANŞET hoşgeldin.