İşte   tam şimdi bizler sizin yerinizde olsak  verilerin çıkartılıp açıklardık. 

Uyuşturucu...
Yaşılığa bağlı...
Kronik hastalık... 
İntihar... 

Bu verilerinden söz etmiyoruz. Aşı öncesi ve sonrası...

Tabipler birliği  ANİ ölümlere açıklama getirmişler . Okudunuz, okuduk izledik öyle değil mi?...

Ne demişler ANİ ölümlerde gözle görülür bir artış yokmuş. Kim bilir belki bizler için  abartıyoruz diye geçirmişlerdir içlerinden. Sizler açıklama yaptınız ama çok üzğünüz yine olmadı ve inandırıcı gelmedi. 

Dünya nüfüsü şu sıra 8 milyar bunu bizler değil hani şimdi en güvenilir göz ile bakılan DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜNÜN verileri ile konuşacak olursak, bu virüsün tespit edildiği insan sayısı 6 milyarmış. Peki ölenlerin sayısı ne kadarmış yine verilere göre 6 milyon kişi.  Yani binde bir demek oluyor. Normal gribin ölüm hızından ve oranından daha düşük bir salğın demek oluyor.  

Ayrıca verilere göre ölen bu kişilerin hepsi covid 19'dan mı hayatını kaybetti?  Onu da tam bilmiyoruz. Kim araştırmış ki? bir şeyden ölme riskleri olmamış mı bu insanların? 

Şimdi bizler üç yıldır hangi pandemiyi yaşamışız ki. Normal gripten daha az ölümler gerçekleşen ve tamamen insan üretimi olup, insanlar ile de bitirlemeyen sözüm ona salğından mı söz ediyoruz.  


Test kitleri (PCR)  apayrı bir karmaşa zaten. Kaldı ki test kitin mucidi yaptığı açıklama sonrası şaibeli bir şekilde vefat etmiş. Neymiş o açıklama. 

"BU TEST KİTİ HASTALIKLARIN SAPTANMASINDA KULLANILAMAZ"

İki kaşık Nutella yiyenin de PCR testi pozitif çıkıyor...


*Sözüm ona salğının virüsün etken olduğunun açıklamaları yapılmıştı öyle değil mi Tabipler birliği. Peki bu virüsü izole edebildiniz mi? HAYIR 

*Peki izole edilemeyen bir salgının virüsün nasıl test kiti olur?

*İzole edilemeyen bir salgının AŞISI nasıl olur?..

*6 ay  içerisinde üretilen ve de piyasaya ruhsatsız sürülen AŞILAR asılda  neler yapıyor? Yoksa bu GEN AŞISI MI? 

*AŞILAR sonrası yaşananlar AŞILARIN yan etkisi değil mi?...

*Geçmiş vefatlar ve şu  sıra oluşan vefatların verileri açıklandı mı? Açıklanmışsa ne kadarı doğru?...

*Salğının çıktığı ve yoğun olduğu sıradaki ölümler mi daha çok, yoksa AŞILAR sonrası gerçekleşen ölümler  mi?...

  Bir de o verileri gerçek ve güvenlir bir şekilde halk ile paylaşın. Aynı soruyu farklı sormayı deniyoruz. Salğın süresince yaşanan ölümler mi daha çok, yoksa AŞI sonrası yaşanan vede yaşanmaya devam eden ölümler mi?

Hadi yine daha fatklı bir şeklide soralım. Eğer ki AŞI'ya koruyucu ve  tedavi gözü ile bakılıp,  hatta onaylanmışsa eğer ölümler AŞI  öncesi mi çok, AŞI  sonrası mı? 

Bir de şu şekşide soralım. OCAK 2021'de  sözümüz ona AŞI bulunmuş. Amaç tedavi yöntemi ve tek kurtuluş öyle değil mi?  Peki 2021 yılında' ki ölümlerin hızını neye bağlanmalı?   Nerede AŞININ tedavi amacı?..Bunları KKTC için sormuyor ve söylemiyoruz. Sadece AŞI için yan etkilerini sır gibi saklayıp, kondurnayıp, açıklama yapmaktan kaçan ve bu düşüncede olan herkese soruyoruz. 

Bu kadar kısa sürede bir AŞI var edilemez. Ruhsatsız da tedavüle giremez. Ama doğru son AŞININ tanımını da değişimlerdi. Bağışıklık sistemini oluşturmak için var edildiği bangır bangır yayınlayanlar sonrasında,  bağışıklık sistemini uyarmak için yapılmış denildi, hemde izole edilmemiş bir virüse karşı...

%95 koruyulucuğu olduğu idda edilen  AŞININ, gerçekte ki koruyuculuğu %0.84 yani %1 bile değil. Ama naptınız insanlara baskı uygulayarak,  kısıtlamalar koyarak okula gidilmedi,  işe gidilemedi, önce 65 yaş ve üzeri sonra sağlık çalışanlar sonra da herkes AŞILANDI ve buna zorlandı. 
 

PEKİ NE İÇİN?...

%0.84 KORUYUCULUK İÇİN Mİ?...


YAZIK!!!

KARAKUŞ