Giderek bambaşka bir ülke olmaya başlıyor KKTC. 

Diyeceksiniz ki, her yerde oluyor. Diğer ülkeler de aynı şeklide olaylar varlığını gösteriyor. 

Doğrudur....

Başka ülkelerde  de oluyordur. Oralarda da ölümler, tecvüzler, hırsızlıklar, dolandırmalar oluyor. Oluyor da bizde de olması mı gerekiyor?....

 Bu küçük, bir zamanlar cenneten bir parça diye adlandırılan  güzel adada da mı olması gerekiyor?

Ayrıca diğer ülkelerde var olan bu tür suçları , artık en üst seviyede caydırıcı cezalar ile askari'nin altına getirmeye uğraşan yasalar,  şaibeli ölümleri derinine kadar araştıran uzmanlar ve TECAVÜZE dudak uçuklatan cezalar veriliyor. 

Her gün bir olay!!!

Çalıştığı şirketini sirkat etti. Karısına şiddet uyguladı. Ev açtılar. Taciz ettiler. Araç çaldılar. Şu kadar gram ve  kilo ile yakalandılar. Bu kadar para ile giriş yapmaya çalıştı. Evde tecavüz etti. 

Her gün biraz daha suç çukuru açılıp içerisi doluyor. Adanın yarısı yabancılar ile  doldu. Ne zaman geldiği belli olan , ama ne kadardır burada olduğu belli olmayan. Ne için burada kaldığı belli olmayan. Bir suça karışan kadar yıllarca kaçak yaşayan onca insan. 

Diğer ülkelerde çok bambaşka şeyler de oluyor. Üretim yapabiliyorlar, yakıt için rezillik çekemiyorlar. Hasan'dan alıp Hüseyin'e vermiyorlar. Eğitim de çığır açıyorlar, sağlık'ta yenilik peşindeler.  Ekonomik olarak tamah etmiyorlar. Daha sayarız ama koltuk sevdalılarına ne anlatılır ki başka.

Bunlar da oluyor , diğer yabancı ülkelerde ve bize de lazım olan olumlu olanlar zaten. Ayakları üzerinde duran,  küçücük bir ada'nın geldiği nokta vede dahi.gideceği yer belli değil ne yazık ki artık.

Her şey bir yana , sayın Devlet-i Aliyye büyükleri şunu soruyoruz sizlere. Bizler çocuklara ve gençlere ne bırakacağız? Siz bizlere be sundunuz ki bizler de onlara sunalım. 

Tamam çok uzatmayalım...

İYİ YOLCULUKLAR CUMHURBAKANI...

KARAKUŞ