Anne Ve Kızı Gelinlik Provası Yapan Kilolu Kadınla Dalga Geçince Mağaza Müdürü Bakın Ne Yaptı



İnsanlar bazen çok acımasız olabiliyorlar. İnsanları aşağılayan ve onları küçümseyen kişilere gerçekten çok kızıyorum. Hele bir de küçümsedikleri kişiler hayatlarında zorlu bir süreç yaşıyorlarsa… Bu tür davranışlar kesinlikle affedilemez.

Yine de bazı iyi yürekli insanlar var ki size insanlığın hala ölmediğini gösteriyorlar. Az sonra okuyacaklarınızın gerçek hayattan bir alıntı olup olmadığını bilmiyorum. Mağaza müdürünün yaptığını okuyunca sizlerle paylaşmak istedim. Eğer siz de mağaza müdürünün yaptığı jesti takdir ederseniz paylaşmaktan çekinmeyin.


Kilolu bir bayanım. Tiroid bezimin düzgün çalışmamasından dolayı hayatımda hep kilo sorunum oldu. Büyük beden gelinlik satan mağazalar bulmak çok zor. İnternette büyük beden gelinlik satan bir mağaza görünce derhal mağazalarına gittim. Mağazaya gittiğim sırada 1.65 boylarında 158 kilo bir bayan gördüm. Gelinlik deniyordu. Katalogları karıştırırken bir anne, kızı ve mağaza müdürünün konuşmasına kulak misafiri oldum. Zayıf bir vücuda sahip kız şımarıktı ve insanları dış görünüşüne göre yargılıyordu. Derken kız, kilolu bayana baktı ve annesinin kulağına eğilerek bir şeyler söyledi.

Kız: “Bu kadının bile evlenebildiğine inanamıyorum.”

Anne: “Balinaları evlenebildiğini bilmiyordum.”

Kilolu bayan da kendisine yapılan yorumları duyduktan sonra yıkıldı. Gelinliğinin ölçülerini alan mağaza müdüründen anne ve kızın yanına gitmek için izin istedi. Mağaza müdürü izin vermedi. Bunun yerine anne ve kızın yanına kendisi gitti.

Mağaza müdürü: “Mağazamdan gelinlik alabileceğinizi sanmıyorum.”

Kız: “Ben gelinliğimin parasını çoktan ödedim. Buraya da teslim almaya geldim”

Mağaza müdürü: “Demek teslim almaya geldiniz. Adınız neydi?”

Kız: “Adım …”

Mağaza müdürü: “Pekâlâ”

Mağaza müdürü kasaya gitti. Bir şeyler yaptıktan sonra elinde faturayla yanlarına geldi ve kıza faturayı verdi.

Mağaza müdürü: “Burayı imzalamanız gerekiyor.”

Anne: “Nedir bu?”

Mağaza müdürü:
“Satın aldığınız gelinliğin para iadesini istediğinizi onaylayan fatura. Başka bir mağazadan gelinlik alın. Aldınız gelinliği iptal ettim ve para iadesi yapıyorum. Şimdi polisi aramadan buradan gidin.”

Kız: “BUNU YAPAMAZSINIZ! DÜĞÜNÜM HAFTAYA!”

Kız etrafı dağıtmaya başlar.

Anne:
“Satın aldığımız gelinlik özel yapımdı. Kızımın gelinliğini nasıl iptal edersiniz! Kızımın haline bakın!”

Mağaza müdürü: “Siparişinizi iptal ettim çünkü hiçbir gelinin vücut ölçüleri büyük diye gelin olamayacakları hissine sahip olmalarını istemiyorum. İkiniz de herkesten üstün görüyorsunuz. Açıkçası sizin gibi müşterilere ihtiyacım yok. Kimlik bilgileriniz bende olduğundan polisi çağırıyorum. Kızınıza da para iadesi gerçekleştireceğiz.”

Mağaza müdürü telefonu eline aldı. Anne kızını kolundan çekerek mağazadan hızla ayrıldı. Ben de gelinliğimi aynı mağazadan aldım ve dürüst olmak gerekirse harikaydı! Sonradan öğrendiğim kadarıyla mağaza müdürünün de tiroid bezinden rahatsız olan ve kilo sorunları olan bir kızı varmış!”