Çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır, medyanın karşısına çıktı. Kısa süren basın toplantısında Kavdır'ın ''Çocuklarımın elinden tutup gezmek istiyorum'' sözleri duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Akdeniz Üniversitesi’nde çift nakli yapılan Atilla Kavdır gazetecilerin karşısına çıktı.

Çok mutlu olduğunu söylerek söze başlayan Atilla Kavdır, "Tüm hocalarıma ve hastane personeline, organ bağışından bulunan aileye, bana kan veren halkımıza içtenlikle teşekkürler ediyorum" diye konuştu.

Kendisine yapmak istediği ilk şey sorulan Kavdır, "23 senedir kolsuz yaşadım. Yıllar sonra tekrar kollarıma kavuştuğum için çok mutluyum. İlk yapmak istediğim şey, çocuklarımın ellerinden tutup gezmek. Tekrar motosiklet kullanmak istiyorum, araba kullanmak istiyorum" dedi.

Kavdır, başarız olunduğu için geri alınan bacaklarıyla ilgili bir soruya ise "Geri alınan bacaklarım için hiçbir üzüntüm yok. Olmadı, olsaydı iyiydi. Ellerimin olması yeter bana" diye yanıt verdi.

Sağlığının iyi olduğunu vurgulayan Kavdır, "Kollarımı hissedebiliyorum. Dokunulduğunda kollarımı hissediyorum. Çok iyi durumdayım" diye konuştu.