Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği’yle işbirliğinin devamını temenni etti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Hüseyin Çavuş Kelle başkanlığındaki Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği yeni yönetim kurulunu kabul etti.

Kabulde ilk sözü alan Çiftçiler Birliği Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle, kendilerini kabul ettiği için Başbakan Yorgancıoğlu’na teşekkür ederek, ziyaretlerini yeni yönetim kurulunu tanıştırmak ve ilişkileri pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başbakan Yorgancıoğlu’nun tarım konusunda her zaman duyarlı olduğunu ifade eden Kelle, tarımcının var olan sıkıntılarının iyi niyet çerçevesinde, birlikte aşılacağına inanç belirtti.

Çiftçiler Birliği olarak Başbakan Yorgancıoğlu’ndan ilerleyen zamanlarda bazı talepleri olacağını söyleyen Kelle, taleplerinin gerçekleşmesi için Başbakan Yorgancıoğlu’ndan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, tarım sektörünün önemine değinerek, ülkede yaşanan kuraklığın, tarım sektörü için riskleri arttırdığını söyledi.

İşbirliği ne kadar güçlü olursa, risklerin o kadar azalacağına işaret eden Başbakan Yorgancıoğlu, işbirliğinin devamını temenni etti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Çiftçiler Birliği’nin yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını diledi.