'Yol kesiciler' çoğalıyor

Aralarında husumet bulunan Ramazan Ergün ve Ali Hakan Acar'ı arabadan indirerek splarla döven Ferzan Paydaş tutuklandı suç ortağı aranıyor.

Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde önceki gün yaşanan olay bölgede infiale yol açtı.

Aralarında husumet bulunan Ramazan Ergün ve Ali Hakan Acar isimli şahısların kullandığı aracı takibe alan ve durduktan sonra konu şahısları araçlarından indirip sopalarla döven Ferzan Paydaş tutuklanırken suç ortağı polis tarafından aranıyor.

Mahkemeye meseleyi aktaran adli şubede görevli polis memuru Halil Metin, mahkeme huzurundaki zanlı Ferzan Paydaş ile şu anda aranan bir şahsın araçları ile beraber Ramazan Ergün ve Ali Hakan Acar'ın bulunduğu aracı takibe aldılarını söyledi.

Polis zanlıların Ötüken ile Gazimağusa arasında konu aracın önünü keserek müştekileri araçtan indirdikten sonra tasarruflarında bulundurdukları sopalarla müştekileri ciddi şekilde darp ettiklerini söyledi.

Ramazan'ın omzu çıktı...

Olay sonucunda müştekilerin feci şekilde darp edildiğini ve Ramazan Ergün'ün omzunun çıktığını anlatan Metin zanlıların aracının bagaj kısmından 2 adet sopanın emare olarak alındığını söyledi.

Mesele ile ilgili halen daha aranmakta olan bir kişi bulunduğuna dikkat çeken Metin, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3'er gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog