Narkotik polisi tarafından defalarca tutuklanan Cengiz Deniz’in evinde uyuşturucu madde bulundu 

Uyuşturucu madde suçlarından defalarca tutuklanan zanlı Cengiz Deniz yine rahat durmadı. Narkotik polisi, aldığı bir ihbar üzerine zanlı Deniz’in evinde arama yaptı. Yapılan aramada evinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu kalıntıları bulunan zanlı Deniz dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlının evinde 4 gram uyuşturucu madde ve 6 boş paket bulan polis, kayıp emarelerin peşine düştü.

GERİ KALANI KALINTILARDA GİZLİ 
Gönyeli’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından önceki gün gerçekleştirilen operasyon sonucu uyuşturucu madde ele geçirildi. Evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ile kalıntıları bulunan zanlı Cengiz Deniz dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Tutuklama duruşmasında 23 Ekim saat 11.00 sıralarında zanlı Cengiz Deniz’in evinde polis ekiplerinde arama yapıldığı açıklandı. Polis, yapılan aramada zanlının evinde yaklaşık 4 gram centetikcannabionid türü uyuşturucu madde, içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı bulunan elle sarılmış on beş yanık sigara izmariti ve yine içerisinde uyuşturucu kalıntıları olduğu düşünülen 6 adet boş paket bulunarak emare olarak alındığını söyledi.


KAYIP EMARELER VAR 
Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, alınacakifadeler, aranan şahıslar ve kayıp emareler olduğunu kaydeden polis, soruşturma amaçlı zanlının ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Lefkoşa Kaza Mahkemesi, hakkında soruşturma başlatılan zanlının bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasına karar verdi. 


STARKIBRIS