Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama ve Oyunculuk bölümü bu sene de yeni bir çocuk oyunuyla küçük izleyicilerin karşısına çıkıyor.

“Bisiklet Orkestrası”, 15,16 ve 17 Mayıs Lefkoşa Arabahmet, 20 Mayıs’ta ise GAÜ Spectrum sahnesinde küçük izleyenleri ile buluşacak

Birkan Görgün’ün yazdığı “Bisiklet Orkestrası” adlı müzikli oyun yedi yaş ve üzeri seyircisiyle; 15, 16 ve 17 Mayıs tarihlerinde, saat 11.00’de Arabahmet Kültür ve Sanat Evi’nde Lefkoşa bölgesindeki okullara, 20 Mayıs saat 10.30’da ise Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum salonunda Girne bölgesi okullarıyla buluşacak.

Güneş Kozal’ın rejisörlüğünü üstlendiği oyunun dramaturgluğunu Füsun Ataman, dekor-kostüm tasarımını Gökçe Şener, müziğini Mehmet Atun, hareket düzenini Osman Ateş ve Işığını Gizem Yetik ile Onur Tamer yaptı. Üniversitenin Drama ve Oyunculuk bölümü üçüncü-dördüncü sınıf öğrencilerinin birlikte rol aldığı oyunun oyuncu kadrosu ise şöyle; Begüm Baybaş, Berfe Alisinanoğlu, Emre Yaşa, Fuat Zorali, Nejdet Buğra Cevat, Safa Burakcan Kurdoğlu, Ekin Karaböcek, Gözde Öner ve Ahmet Serhat Artunç.