Uyuşturucu bağımlısı baygın bulundu

Terminal bölgesinde devriye gezen Narkotik ekipleri tarafından baygın olarak bulunan 41 yaşındaki M. T.’ın üzerinden 1 gram bonzai çıktı. Zanlı, sağlık kontrolünden sonra tutuklandı

Yaklaşık 1 hafta önce yine Terminal Bölgesinde baygın olarak bulunan ve vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırılan zanlı, önceki gün yine baygın bulundu.

Terminal bölgesinde devriye gezen narkotik ekipleri tarafından kendinden geçmiş olarak bulunan zanlı, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından zanlının üzerinde yapılan aramada, 1 gram ağırlığında bonzai ele geçirildi.

Zanlı, yapılan sağlık kontrollerinin ardından dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Metin: Baygın olarak bulundu

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fadıl Metin, zanlının önceki gün terminal bölgesinde baygın olarak bulunduğunu anlattı.

Polis memuru Fadıl Metin, zanlının üzerinde yapılan aramada 1 gram bonzai ele geçirildiğini ve zanlının hastaneye sevk edildiğini söyledi.

Metin, zanlı aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığına, alınması gereken ifadeler ve zanlının uyuşturucu maddeyi kimden aldığı yönünde araştırma yapılması gerektiğine dikkati çekti.

Zanlının serbest kalması durumunda soruşturmaya etki edebileceğini ifade eden zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Devrim DEMİR-HAVADİS