UKÜ,- bu akşam Simge ile coşacak

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Otilia’dan sonra Simge ile coşacak. UKÜ, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs’ın İletişim sponsorluğunda gerçekleşmekte olan  “UKÜ 21. Bahar Şenlikleri - Yaşa, Öğren ve Paylaş / Live, Learn & Share” kapsamında ünlü şarkıcı Simge’yi ağırlıyor.

Simge, 11 Mayıs Cumartesi akşamı saat 21:30’da UKÜ Amfi Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Babasının müzisyen olması nedeniyle küçüklüğünden itibaren müzikle iç içe olan Simge, 12 yaşında gitar çalmaya başladı. Zamanla kendi bestelerini üreten sanatçı, ilk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar’ın orkestrasında kazandı. Ünlü Şarkıcı Simge özellikle “Miş miş” isimli şarkısıyla tanınırlığını artırarak, sektörde ismini kanıtlamış ve Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından biri haline gelerek, büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Simge’nin da sahne alacağı UKÜ 21. Bahar Şenlikleri, 07-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleşecek. Festival kapsamında yer alacak tüm konser ve etkinlikler halkımıza açık ve ücretsiz olacak.