Eski Başbakan İrsen Küçük’ün damadı Dr. Erol Uçaner, kontür olayı ile ilgili tehdit üstüne tehdit yağdırıyor.


*Eski Başbakan İrsen Küçük’ün Lefkoşa Türk Belediyesi Mezarlık Sübesi Biriminden telefon ettiğini kabul eden damat Dr. Erol Uçaner, Kıbrsı Manşet’i yazıyı siteden kaldırmaması halinde Mahkemeye veremek ile tehdit etti.

UBP eski Genel Başkanı, KKTC eski Başbakanlarından İrsen Küçük’ün, herkesi hayretler içerisine düşürecek olayı ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

Vatandaşı şaşırtıp şok eden, olayın yankıları devam ederken, UBP eski Genel Başkanı eski Başbakan İrsen Küçük’ün damadı Dr. Erol Uçaner, Küçük’ün Lefkoşa Mezarlığına gerçekleştirdiği bir ziyarette ‘Kontürüm bitti’ iddiası ile Lefkoşa Türk Belediyesi Mezarlık birimi telefonunu kullandığını yazan Kıbrıs Manşet’e ve Lefkoşa Türk Belediyesi Mezarlık çalışanlarına tehdit yağdırmaya devam ediyor.

OLAYI KABUL ETTİ AMA

Eski Başbakan İrsen Küçük’ün damadı Dr.Erol Uçaner önceleri yalanladığı ancak daha sonra Lefkoşa Türk Belediyesi Mazarlık Biriminin telefonunun İrsen Küçük tarafından kullanıldığını kabul eden damat Dr. Erol Uçaner, Kıbrıs Manşet yöneticileri ile Lefkoşa Türk Belediyesi Mezarlık çalışanlarını ‘Mahkemeye’ vermek ile tehdit etti.

DEVREYE GİREN ÇOK

Kıbrıs Manşet’i Mahkeme ile tehdit eden ve haberin yalanlanmasını ve siteden kaldırılmasını talep eden Dr. Erol Uçaner, Lefkoşa Türk Belediyesi Mezarlık çalışanlarını da mahkemeye vermekle tehdit etti.

ÖZEL HAYATMIŞ

İrsen Küçük’ün iki telefonu olduğunu dile getirirken telefonlarını arabada unuttuğunu ve bu nedenle Belediyenin telefonunun kullanıldığını kabul eden Dr. Erol Uçaner, haberi doğrularken doğru bir haberin yalan olduğunun yayınlanmasındaki ısrarcı tutumunu sürdürüyor.

EVET GELDİ VE KONTURÜM BİTTİ

Dr. Erol Uçaner’ın mahkeme ile tehdit ettiği Belediye çalışanları, Dr. Erol Uçaner tarafından Mahkemeye verilme ile tehdit edildiklerini dile getirdiler.

Belediye Mezarlık çalışanları bunun yalanı yok.İrsen Bey eski başbakan geldi ve bizlere konturüm bitti dedi. Telefonu kullanmak istedi.


Biz de telefonu kullanmasına izin verdik. Belediye yalnız İrsen Beyine değil diğer vatandaşlara da ayni hizmeti vermekle yükümlüdür.

İnsanların cenazesi olur bir telefon etmek isterlerse o acılı durumlarında belediye onlara hizmet vermek durumundadır. Bizleri yaşanan bir olay nedeni ile niçin mahkeme ile tehdit ediyorlar onu da anlamış değiliz ‘ dediler



Twitter.com 'DAKİ YAZIŞMALAR FOTOĞRAF GALERİSİ OLARAK VERİLMİŞTİR

KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER