Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) daha önce 26 Mart’ta yapılacağı açıklanan “ Bahar Piyangosu” çekilişi Covid - 19  salgını dolayısıyla 20 Temmuz 2020 tarihine ertelendi.

UBP Genel Sekreteri Ersan Saner yaptığı açıklamada “olağanüstü koşullardan herkes ve tüm kurum kuruluşlarımız gibi partimiz de etkilenmiştir. Dolayısı ile daha önce 26 Mart’ta yapılacağı açıkladığımız Bahar Piyangosu” çekilişimizi  Covid - 19  salgını dolayısıyla 20 Temmuz 2020 tarihine ertelemiş bulunuyoruz ” dedi.

Saner, şu ifadeleri kullandı:

“Herkesin bildiği üzere tüm dünya gibi ülkemiz de Covid- 19 salgını ile mücadele ediyor ve olağanüstü önlemler uyguluyor. Öncelikle değerli halkımıza bu önlemlere sıkı sıkıya uymalarını salık verirken, birlik, beraberlik, dayanışma içinde bu zor günleri geride bırakacağımız olan inancımı ortaya koymak istiyorum. Tabii ki bu olağanüstü koşullardan herkes ve tüm kurum kuruluşlarımız gibi partimiz de etkilenmiştir. Dolayısı ile daha önce 26 Mart’ta yapılacağı açıkladığımız Bahar Piyangosu” çekilişimizi  Covid - 19  salgını dolayısıyla 20 Temmuz 2020 tarihine ertelemiş bulunuyoruz. Bu durumun anlayışla karşılanmasını rica ede, tüm halkımıza sağlıklı nice günler, yarınlar dilerim.”