UBP İskele’de karıştı!

Bölgenin iki milletvekili arasında yaşanan gerginlik UBP’liler arasında büyük huzursuzluk yaratıyor

Dün bir gazetenin UBP İskele Milletvekili Önder Sennaroğlu’nun partisinden istifa edip DP’ye geçeceği yönündeki haberin UBP içinden birilerinin kasıtlı olarak yaptırdığı iddiaları nedeniyle partinin İskele örgütünde tartışma konusu oldu.

Dün haberin yayınlanmasından sonra bir açıklama yapan UBP İskele Milletvekili Önder Sennaroğlu DP’ye geçiyor yönündeki haberlerin tamamen yalandan ibaret olduğunu karalama amaçlı yapıldığını ifade etti.

Bu arada bölgedeki UBP’liler Sennaroğlu ve Çavuşoğlu arasında yaşanan gerginliklerin partinin geneline olumsuz etki yaptığını söyleyerek partinin iç huzuru açısından ve kutuplaşmayı önlemek için bölgenin diğer milletvekili olan Yasemin Öztürk’e bakanlık verilmesini istediler…

UBP İskele Milletvekili Önder Sennaroğlu bugün bir gazetede yayınlanan DP'ye geçiyor iddialarını yalanlayarak bunun gerçeklerle bağdaşmadığını söyledi.

Önder Sennaroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"16.05.2019(Dün) bazı basın yayın organlarında şahsım ile ilgili YAZDIRILAN çirkin haberlerin ASDI ASDARI yoktur. Bu haberler ,Bazılarının KENDİ önünü açmak için şahsıma atmaya çalıştığı KARALAMALARDIR.

AKTİF SİYASET, hiç bir zaman HAYATIMDA OLMAZSA OLMAZIM OLMAMIŞTIR.

Ben 18 ay boyunca Bağımsız Milletvekili olarak UBP ÖZGÜRGÜN hükümetini EKSİKSİZ destekledim. 7 Ocak 2018 seçimlerinde UBP üyelerinin onayını alarak Milletvekili adayı oldum ve Halkın desteği ile Milletvekili seçildim.24 Haziran 2018 YEREL SEÇİMLERİNDE ÖZELLİKLE İSKELE İLÇESİNDE İSKELE-BÜYÜKKONUK-MEHMETÇİK –DİPKARPAZ Belediyelerinde UBP’NİN gösterdiği UBP amblemli adayların kazanması içinde yoğun çaba sarf ettim.

Yaklaşık 41 yılda 41.Hükümet kurulurken Önemli olan TARIM BAKANIN kim olacağından ziyade şu günlerde büyük UMUT içine giren ÜRETİCİ VE KÖYLÜ KARDEŞLERİMİN umutlarının HAYAT bulmasıdır.

Batma noktasına gelen HAYVANCI, 1 kg süt parası ile 1 kg yem alamazken bu oran, en az 1.5 oranına çıkırılabilecek mi??

Ürününü hasat eden çiftçinin yaklaşık 120.000 ton ürünü depolanıp ,ödenebilecek mi?

Halkımız patatesi yine 20 tl kilosundan almaya muhtaç mı edilecek?

ÖNEMLİ OLAN BUNLARDIR

–TARIM BAKANININ KİM OLACAĞI DEĞİLDİR-

KAMOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR."