ÖZGÜRGÜN: “BAYRAMLAR, BARIŞ, DAYANIŞMA YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMA ZAMANLARIDIR”

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların; barış, dayanışma yardımlaşma ve paylaşma zamanları olduğunu belirtti. Özgürgün, “Bayramlar insanlar arasında sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesiledir” dedi.

“Manevi değerlerimizi kuvvetlendiren, insani ve toplumsal değerlerimizi yoğun olarak hissettiren böylesi anlamlı günler, bu coğrafyada varlık mücadelemizi zafere ulaştıran olguların başında gelmiştir” diyen Özgürgün, “Ulusal birlik ve bütünlüğümüz en büyük güvencemiz olmuştur. Zaman zaman yaşadığımız sıkıntılar, güçlükler ve acılar dolayısıyla burukluk hissetsek de, bayramlar bu sıkıntılardan kurtulmak için fırsat, vesile olmuştur” ifadesini kullandı.

Özgürgün, mesajının devamında şunları kaydetti:

“Bugün, ülkemizi yönettiğini iddia edenlerin yarattığı bu olumsuz koşullar nedeniyle halkımız bu bayramı buruk yaşayabilir. Ancak, bu sıkıntılı dönemlerin gelecekteki aydınlık, güzel günler için bir basamak olduğunu da tarih her fırsatta göstermiştir. Bayram anlayışı ve ruhu içinde, gelecek nesillerimizin mutlu, huzurlu, refah ve güven içerisinde yaşaması için aydınlık bir geleceği mutlaka yaratacağız. Kıbrıs konusunda da geleceğimizi etkileyebilecek gelişmelerin yaşanabileceği bir süreçten geçtiğimiz bu günlerle birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duymaktayız.”

Özgürgün mesajında, halkın, Anavatan’daki kardeşlerinin ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutladı.