Tüyler Ürperten Tecavüz Olayında Yeni Detay!

Üvey babası polis memuru Kader Güneri tarafından tecavüze uğradığını iddia eden genç kız doktor kontrolünden geçirildi

DOKTOR RAPORU VAR: Mahkeme üvey kızına tecavüz iddiası ile tutuklanan polis memuru Kader Güneri’nin tutukluluk süresini 7 gün uzattı. Polisin mahkemeye sunduğu doktor raporunda ise genç kızın defalarca tecavüze uğradığı kaydedildi

İFTİRA DEDİ: Kader Güneri dün çıkarıldığı mahkemede üvey kızının suçlamalarını reddetti ve iftiraya uğradığını öne sürdü. Güneri, “Kızım denilen kişi beni iftiralarla tutuklattı, ben her şeyi polise anlattım” diyerek kendini savundu
Mağusa’ya bağlı İncirli köyünde önceki gün ortaya çıkan ve tecavüz iddiası ile tutuklanan 40 yaşındaki polis memuru Kader Güneri’nin üvey kızına “tecavüz” ettiği doktor raporu ile kesinleşti. Tüyler ürperten tecavüz olayında, zanlı Kader Güneri’nin 2010’dan 26 Haziran 2014 yılına kadar, defalarca üvey kızı ile doğaya aykırı ilişkiye girdiği öne sürüldü.

18 yaşındaki üvey kızının şikayeti ile gözaltına alınan Kader Güneri, alınan bir günlük tutukluluğun ardından dün yeniden Mağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

Alınması gereken ifadelerin olduğunu göz önünde bulunduran Yargıç Ayşen Toroslu, zanlı Kader Güneri’nin 7 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Olay yerinde incelemeler yapıldı

Dörtyol Karakolu’nda görev yapan soruşturma memuru Müfettiş Muavini Cem Ozan mahkemede verdiği ifadesinde zanlı Kader Güneri’nin 26 Haziran tarihinde saat 01.30 sıralarında üvey kızının şikayetinin ardından tutuklandığını anlattı. Müfettiş Muavini Cem Ozan, alınan bir günlük tutukluluk süresi içerisinde, olay yerinde incelemelerde bulunduklarını anlattı. Çarşaf ve yastık kılıflarının incelenmek üzere emare olarak alındığını kaydeden Ozan, zanlıdan ve E.E.’den kan örneklerinin alındığını ifade etti.
Kız, doktor kontrolünden geçirildi

Müfettiş Muavini Cem Ozan, olayın bilgilerine gelmesi üzerine 18 yaşındaki genç kızın önceki gün doktor kontrolünden geçirildiğini kaydetti. Cem Ozan, doktor raporunda Kader Güneri tarafından üvey kızının defalarca “tecavüze” uğradığının kesinleştiğini anlattı.
Kendi el yazısı ile ifade verdi

Üvey kızına 4 yıldır tecavüz ettiği iddiası ile gözaltına alınan 20 yılık polis memuru Kader Güneri, tutuklandığı gün polise kendi el yazısı ile ifade verdi. Soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Müfettiş Muavini, zanlının bu sürede serbest kalması durumunda kaçma ihtimali olduğunu göz önünde bulundurdu. Çevreden alınması gereken ifadelerin olduğunu söyleyen Ozan, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

“İftiralarla beni tutuklattı”

“Yakın akraba ile cinsel ilişkide bulunma” suçlamalarıyla tutuklanan zanlı Kader Güneri, mahkemede söz hakkı aldı. Kendini savunan Kader Güneri, “Kızım denilen kişi beni iftira atarak tutuklattı. Sürekli evden kaçan bir kız ve en son ben bulup getirdim. Olayla ilgili gerçekleri ben polise anlattım” dedi.

Kaynak:haberkibris