Girne’de, 5 kişi, “2 aydır maaş alamadıkları” gerekçesiyle kumarhanenin sorumlusunu darp etti ve polis tarafından tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün saat 15.00 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir otelin park alanında, H.K. (E-33), M.U.(E-33), M.A. (E-33), M.Ö. (E-35) ve B.V. (E-46) iki aydır maaş alamadıkları gerekçesi ile aralarında çıkan sözlü tartışma sonucu kumarhanenin güvenlik sorumlusu Mohamad Fouad El Masri’nin burnunu ve sol ayak tarak kemiğini kırdı.

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Esentepe’de James Andrev Wolud (E-61) bugün saat 01.00 sıralarında, ikametgahı içersinde eşi tarafından ölü olarak bulundu.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (SENTETİK CANNABİNOİD) TASARRUFU 

Girne’de dün saat 20.30 sıralarında K.E.(E-26), K.K. (E-24), K.Y.(E-26), H.H. (E-38) ve C.İ. (K-18)’in üzerlerinde ve ikametgahlarında polis tarafından yapılan aramalarda, içerisinde Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan paket ve toplam 5 gram ağırlığında “Sentetik Cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen bir kişi ise aranıyor.

KANUNSUZ PATLAYICI MADDE TASARRUFU 

Dipkarpaz’da, dün saat 22.00 sıralarında, GKRY Bölgesinde sakin F.K.(E-40)’nin aracında yapılan aramada, muhtelif markalarda, 159 Güney menşeli canlı av tüfeği fişeği bulunarak emare olarak alındı. F.K tutuklandı.

GECELEYİN EV AÇMA VE KASTİ HASAR 

Girne’de günün ilk saatlerinde E.D.’ye ait ikametgahın mutfak kapısının camını kasten ve kanunsuz olarak kırarak içeriye giren  İ.A.(E-33) polis tarafından suçüstü tespit edilerek tutuklandı.

KUMARHANEDE HİLE

Bafra’da faaliyet gösteren bir otelin kumarhanesi içerisinde, dün, M.C.(E-40), B.Ş.(E-36), Y.T. (E-40) ve F.K. (E-34) poker oyununda oyun kartları üzerine iz bırakmak yöntemi ile kumarhaneden, 40.000 Euro parayı hile çaldıkları tespit edildi.

B.Ş. ve F.K. tespit edilerek tutuklandı diğer iki kişi ise aranıyor.

HIRSIZLIK

Lefkoşa’da, ise 17 Eylül’de saat 22:30 sıralarında, M.Ö’nün (E-22),  Ayşegül Sarıhan’ın düşürdüğü altın bileziği yerde bularak çaldığı tespit edilerek tutuklandı.

ELEKTRONİK HABERLEŞME YASASINA AYKIRI HAREKET 

Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Forever, Fıstık Net ve O Burada Net” isimli iş yerlerinde dün polis tarafından yapılan kontrollerde, yetkili makamdan izinsiz olarak kurulum yaparak “Tele Kutu” hizmeti vererek internet üzerinden sesli görüşme hizmeti verdikleri tespit edildi.

Bahse konu iş yeri işletmecileri hakkında yasal işlem başlatıldı.

Polis olaylarla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.