KIZILGÖK: “İLK İCRATIM MEVCUT DÜZENSİZLİĞİ ÇOK KISA SÜREDE ORTADAN KALDIRMAK OLACAK”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ve Baraka Kültür Merkezi, Lefke Belediyesi Başkan Adayı Hasan Kızılgök ile Belediye Meclis Üyesi adayları için Doğancı’da (Elye) aday tanıtım gecesi düzenledi.

TDP ve BKP’den verilen bilgilere göre, TDP Milletvekili Zeki Çeler ile BKP Genel Başkanı İzzet İzcan’ın da katıldığı etkinlikte Kızılgök, köylülerinin kendisine göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederek, başarmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi.

Kızılgök, şanslı olduğunu, çünkü birlik ve beraberlik duygusunun köylülerinin genlerinde mevcut olduğunu bildiğini söyledi.

Kızılgök, halkın kendilerine onay vermesi halinde, ilk icraatının belediyedeki mevcut düzensizliği çok kısa sürede ortadan kaldırmak, yolsuzluk söylentilerinin gerçekliğini araştırmak üzere savcılığı göreve davet etmek ve takibini yapmak olacağını söyledi. 
BKP Genel Başkanı İzzet İzcan da, “Bu gece buraya ittifakımızın adayı Sayın Hasan Kızılkök ve ekibine destek olmaya, sizlere dayanışmamızı bildirmeye geldik. Biz TDP- BKP- Baraka farklılıklarımızı zenginlik olarak gördük ve bir araya geldik. Güçlerimizi birleştirdik. Çünkü biz yurdumuzu seviyoruz. Çünkü biz barış istiyoruz, kardeşlik istiyoruz” dedi.
“Lefke bizi çağırıyor. Hizmet için. Çağdaş belediyecilik için yola çıkan Hasan Kızılkök ve ekibi uzun yıllardır yüzü gülmeyen Lefke kentimizin ve insanımızın yüzünü güldürmek için yola çıktı. Yalnızca çöp toplamanın belediyecilik olmadığını uygulayacağımız projelerle göstereceğiz. Sağlık politikalarımız, eğitim politikalarımız ve sosyal politikalarımızla insanımızın, beldemizin yüzünü güldüreceğiz. Yerel hükümeti devralacağız” şeklinde devam eden İzcan, Lefke Belediyesi’ni batıran, şehri adeta bir köy haline getirenlere belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceklerini iddia etti.

İzcan, Doğancı köyünün Kıbrıslı Türklerin barış, çözüm ve demokrasi mücadelesinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.