Volkan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Hüseyin Macit Yusuf'a öldürme ve yaralama niyetiyle saldıran, bunu başaramayınca öldürmekle tehdit eden Bulut Akacan, yurt dışına kaçtı ve Türkiye'de bulunan kayınpederi Vakkas Altınbaş'ın yanında saklanıyor. Polis giris-çıkış kapılarına Bulut Akacan’ın ismini bildirdi. Akacan görüldüğü yerde tutuklanacak.

Volkan Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Macit Yusuf önceki akşam Girne'de arkadaşları ile birlikte yemek yerken Vakkas Altınbaş'ın damadı Bulut Akacan'ın saldırısına uğradı.
Elindeki içki şişesiyle Macit'e saldıran Bulut Akacan "Bizim hakkımızda yayın yapmanin ne demek olduğunu sana göstereceğim. Kumarhanemden 20 tane koruma getirip seni öldüreceğim" diyerek tehditler savurdu. Tüm ikazlara rağmen olay yerinden ayrılmayan ve ölüm tehditlerini sürdüren Bulut Akacan elindeki içki şişesiyle saldırılarını sürdürdü.
Macit olaydan hemen sonra Girne polisini bilgilendirirken, dün sabah da avukatı ile birlikte Girne polisine giderek şikayetçi oldu.

Macit'in şikayetinden sonra harekete geçen Girne polisi de olaya tanık olan şahitlerin ifadesini aldı. Şahitler verdikleri ifadelerde "Bulut Akacan'ın içki şişesiyle Macit'e saldırdığını ve ölümle tehdit ettiğini' belirttiler. Bu gelişmeler sonrasında tutuklanacağını anlayan Bulat Alacan, dün yurt dışına kaçtı. Volkan'ın ulaştığı bilgilere göre Bulut Akacan Türkiye'de bulunan kayınpederi Vakkas Altınbaş'ın yanında saklanıyor.

Volkan, Vakkas Altınbaş'la ilgili hangi yayınları yapmıştı?
1- Yavuz Çıkarma Plajı'nın adının değiştirilmesiyle ilgili haber. Vakkas Altınbaş "Yavuz Çıkarma Plajı" tabelasını kaldırarak yerine "Escape" ifadesini içeren tabelayı koymuştu.
2- İskele Kaymakamlığı'nın yaptığı denetleme sonucunda Alpet benzin istasyonunun mühürlenmesi haberi. Bu haber de TAK tarafından basına servis edilmişti.
3- Ercan Havaalanı'nda yasa dışı şekilde yurt dışına çıkarılmak istenirken ele geçirilen külçe halindeki 3 kilo altın haberi. Bu haber de Polis Bülteni'nde yer almıştı.

TARTIŞMA SOSYAL MEDYAYA TAŞINDI

Kıbrıs Volkan Gazetesi'nin manşetinin ardından Bulut Akacan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Hüseyin Macit Yusuf'a cevap verdi. 

İşte sosyal medya hesapları üzerinde yaşanan o tartışma:






KAYNAK: VOLKAN GAZETESİ