Simge, UKÜ’lü öğrencilerin gönlünü fethetti

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs’ın İletişim sponsorluğunda gerçekleştirilen “UKÜ 21. Bahar Şenlikleri - Yaşa, Öğren ve Paylaş / Live, Learn & Share” kapsamında ünlü şarkıcı Simge sahne aldı.

Simge, UKÜ Amfi Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşarak, sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, mutlaka günün sonunda bir diplomaya sahip olmalarını öğütledi. Simge öğrencilere “Gelecek nesil sizlerin elinde, kendinizi iyi yetiştirin, umut sizsiniz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle birlikte coşan Simge özellikle “Miş miş”, “Öpücem”, “Yankı”, “Ben Bazen” ve “Bip Bip”  isimli şarkıları ile gönülleri fethetti. Sektörde ismini kanıtlamış ve Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından biri haline gelen Simge, UKÜ’de keyifli anlar yaşadı.

UKÜ Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen konser, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay’ın ünlü Türk Pop şarkıcısı Simge’ye plaket takdimiyle son buldu.