Siber, Öztrak’ı Kabul Etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, 15 Kasım kutlamaları için KKTC’de bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan Vekili Faik Öztrak’ı kabul etti.

Öztrak kabulde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selam ve saygılarını getirdiğini söyleyerek, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’e kabulden ötürü teşekkür etti.

Türkiye halkının her zaman KKTC halkının yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini bildiren Öztrak, Kıbrıs’ın haklı davasını en iyi şekilde savunmaya devam edeceklerini belirtti.

SİBER

Meclis Başkanı Sibel Siber de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu saygıyla selâmladığını belirterek, 32 yaşında genç bir devlet olan KKTC’nin, her geçen yıl gelecekle ilgili vizyonunu gözden geçirerek ve daha iyi bir gelecek için çalışarak yoluna devam ettiğini söyledi.

Türkiye’nin sevinciyle sevinen, üzüntüsüyle üzülen bir Kıbrıs Türk halkı bulunduğunu belirten Siber, Türkiye Cumhuriyeti’nin de desteğiyle hep birlikte daha güzel günlere ulaşmayı başaracaklarına olan inancını  dile getirdi.