Sevgen İzel’in “Adın Yok” şarkısı büyüledi!

Sözü ve bestesi Sevgen İzel’e ait, klibi de kendisi tarafından yönetilen “Adın Yoktu” şarkısı The Paradise Park’da düzenlenen özel bir lansman ile tanıtıldı. Genç yönetmen ve senarist Sevgen İzel’in Rechords Stüdyo çıkışlı “Adı Yok” şarkısının lansmanına sanat ve siyaset dünyasından kişiler yanı sıra pek çok seçkin davetli katıldı.

Lansmana katılan UBP Milletvekili Ahmet Savaşan yaptığı değerlendirmede, henüz 22 yaşındaki Sevgen İzel’in 2 kitaba, 1 uzun metrajlı olmak üzere 6 farklı kısa filme imza attığına vurgu yaparak, Dr. Sibel ve Dr. Hayat İzel gibi hem insanlıkları hem de doktorlukları ile ülkemizde büyük takdir gören, sevilen güzide bir ailenin kızı olan Sevgen İzel’in, bir yandan tıp eğitimi alırken, bir yandan da sanata duyduğu büyük ilgi ile yarattıklarının takdire şayan olduğunu söyledi.

Ahmet Savaşan “inanıyorum ki İzel ailesinin özel kızları Sevgen hem sağlık hem de sanat alanlarında gerek ailesini gerekse de ülkemizi gururlandıracak pek çok başarıya imza atacaktır. Adı Yoktu şarkısının gerek ülkemizde gerekse de Türkiye’de ses getireceğinden kuşkum yok. Başta İzel ailesini böylesi özel ve başarılı bir evlat yetiştirdikleri için tebrik ediyor, aynı zamanda da Adı Yoktu şarkısının ortaya çıkmasında emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“Adın Yoktu” klip:

https://m.youtube.com/watch?v=13sAfP8y3c4