Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve ekibi, seçim çalışmaları çerçevesinde bölgedeki bazı işyerlerini ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre Öztoprak ziyaretlerinde Yeşilırmak’taki üreticilerin sorunlarını dinledi, üretimin artırılmasına yönelik görüş ve projelerini anlattı.

Yeşilırmak esnafıyla da görüşen Hüseyin Öztoprak sohbetleri sırasında, ayda bir kez belediyenin her köyündeki esnafla toplanarak, sorunlarını dinleyeceklerini ve esnafın çözüm önerilerini görüşeceklerini dile getirdi.
Öztoprak, “Amacımız adil, şeffaf, hesap verebilen ve katılımcılığı özendiren bir belediye hizmeti sunmaktır, bu yüzden belediye meclisi toplantılarına halkın izlemesi ve soru sorma hakkının saklı kalması için halkımızı da davet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Hüseyin Öztoprak yeni dönemde yerel belediyecilik ve hizmet anlayışının iyileştirilerek, her görüşten insanı kucaklamayı düşündüklerini belirtti.

Öztoprak ayrıca, sivil toplum örgütleriyle ilişkilerin geliştirileceğini ve ayda bir kez, Lefke Belediyesi sınırları içindeki bütün sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile toplanarak, bölgenin sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini dinleyeceklerini söyledi.