Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Piyangolar Birimi tarafından gerçekleştirilen bugünkü devlet Piyangosu çekilişinde 600 Bin TL’lik büyük ikramiye Lefkoşa bölgesine  çıktı.
Piyangolar Birimi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, duyurusu yapılan ‘çıkana kadar çekiliş’ konseptli 18 Ekim çekilişi bugün gerçekleştirildi.
Çekilişte 600 Bin TL’lik büyük ikramiye Lefkoşa bayisi Fulya Sonay tarafından satılan ‘27851’ numaralı bilete isabet etti. 
“15 KASIM’ BİLETLERI YARIN SATIŞA GİRİYOR“
Açiklamada, Devlet Piyangosu’nun her yıl gerçekleştirdiği 15 Kasım Özel Çekilişi’nde bu yılki büyük ikramiyenin 750 bin TL olduğu ve “çıkana kadar çekiliş” konseptiyle gerçekleştirileceği de kaydedildi.
Toplam ikramiyenin 1.513.250 Bin TL olacağı çekiliş biletleri 25 TL’ye  yarından itibaren tüm şubeler ve gezici bayilerden alınabilir.
RESMI SITEMIZDEN BILETLERINIZI KONTROL ETMEDEN ATMAYINIZ
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Spor Dairesi Piyangolar Birimi’nin resmi web sitesi olan piyangolar.gov.ct.tr adresinden tüm çekiliş sonuçlarına ve güncel haberlere ulaşılabileceği ifade edilen açıklamada, biletlerin control edilmeden atılmaması istendi.