Bostancı’da kendilerini polis olarak tanıtan M.G. (E-27) ve Ç.B. (E-25), girdikleri evde 2 kişiyi darp etti. Zanlılar, polis tarafından tutuklandı.

Polis Basın Bültenine göre, dün gece saat 22.30 sıralarında Bostancı’da M.G.(E-27), Ç.B.(E-25) ile birlikte, daha önceden eniştesi olan Bünyamin Gül’ü darp ettiği gerekçesiyle Mehmet Çabuk’un evine gitti.

Burada kendilerini Gülperi Çabuk’a polis olarak tanıtan söz konusu şahıslar, eve girerek yatak odasında bulunan Mehmet Çabuk ve Leyla Çabuk’u ciddi şekilde darp edip, Leyla Çabuk’un dişini kırdı.

GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Gazimağusa’da, Ahmet Balalan’a ait eve giren S.Y. (E-30) ile Z.G.(E-21), bir adet playstation oyun aleti, bir adet cep telefonu ve bir adet televizyon alıcısını çaldı. Söz konusu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen O.K.(E-50) ve U.G. (E-29) tutuklandı.

Öte yandan Gazimağusa'da İbrahim Deniz’e ait evden bir adet cep telefonu çalındı. S.Y.(E-30) kimlikli kişi tutuklanırken, söz konusu şahısın ileri sorgulamasında, önceki gün Gazimağusa'da, yol kenarında park halinde bulunan Hasan Cumaoğulları’na ait araç içerisinden bir çanta içerisinde bulunan 100 Euro nakit para, iki adet kimlik kartı, sürüş ehliyeti, Ginko Enterpress Ltd ve Kıbrıs Evi Ltd isimli iş yerlerine ait mühürler ve toplam 15 adet, 0732777 -0732791 seri numarasına kadar olan Ginko Enterpress Ltd adına ısdar olunan, Kıbrıs Vakıflar Bankası Ltd Gazimağusa şubesi keşideli çek yapraklarını da çaldığı tespit edildi.

Ayrıca Zanlının 25 Ekim’de Gazimağusa’da, Lala Mustafa Paşa Camii içerisinde, Rifat Ateş’e ait olan bir adet cep telefonunu çaldığı tespit edildi.

KANUNUZ AVLANMA

Bostancı–Taşpınar arasında dün sabah 54 numaralı av bölgesi içerisinde, K.U.’nun (E-14) traktör üzerinde, babası H.U.(E-56) adına kayıtlı çifte kırma av tüfeği ile av ruhsatı olmaksızın avlandığı ve ithali yasaklanmış bir adet fişeği tasarruf ettiği av koruma görevlileri tarafından tespit edildi.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

KUYUSUNUN AĞIZINI AÇIK BIRAKAN ŞAHIS HAKKINDA YASAL İŞLEM 

İskele’de dün ava açık bir bölgede K.D.’ye (E-59) ait tarla içerisinde bulunan ve halka tehlike kaynağı oluşturacak bir şekilde ağzı açık olan 30 metre derinliğindeki su kuyusu içerisine düşen Hasan Can Pehlivanoğluları’na ait av köpeği itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

K.D. hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

KENDİ TÜFEĞİYLE VURULDU

Alaniçi'nde Mehmet Gölgelikaya (E-54), evinin avlusunda, aracının arka koltuğunda dolu vaziyette bulundurduğu adına kayıtlı av tüfeğini almaya çalışırken, yanlışlıkla elinin tetiğe dokunması sonucu tüfek patladı.

Patlama sonucu sağ bacağı diz altından vuruldu. Yaralanan şahıs kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip müşahede altına alındı.

Olaylarla ilgili polis soruşturmaları devam ediyor.