KKTC HALKI BAYRAMI HUZUR İÇERİSİNDE KUTLAMAYA DEVAM EDİYOR

CEZAEVİNDE AÇIK GÖRÜŞ BUGÜN VE YARIN DA DEVAM EDECEK

 İslam dünyasının iki bayramından biri olan ve “Şeker Bayramı” olarak da bilinen 3 günlük Ramazan Bayramı’nın ikinci gününe girildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı Ramazan Bayramı’nı huzur içerisinde kutlamaya devam ediyor. Sıcak havanın bugün de etkisini sürdürmesi bekleniyor.

CEZAEVİNDE AÇIK GÖRÜŞ BAYRAM SÜRESİNCE DEVAM EDECEK

Merkezi Cezaevi’ndeki hükümlü ve tutuklulara yönelik açık görüş olanağı bugün ve yarın da devam edecek. Hükümlü ve tutuklu yakınları 09.00-16.30 saatleri arasında açık görüş olanağından yararlanabilecek.
Ziyaretçiler kendini tanıtıcı belge göstermek zorunda olacak. Ziyaretçiler tarafından getirilen yemeklerin bir günde tüketilecek şekilde kısıtlı ve plastik kap içerisinde olması gerekiyor.

POLİS KESİNTİSİZ HİZMET VERECEK

Halkın bayramı huzur ve güven içinde geçirebilmesi için polis örgütü kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Şikayet ve yardım taleplerini değerlendirmek ve anında hizmet verebilmek maksadıyla, “155 POLİS İMDAT, 199 İTFAİYE, 156 ALO NARKOTİK” ve diğer telefon hatları ile polis örgütü her zaman olduğu gibi yine 24 saat kesintisiz hizmette olacak.

Trafik kazalarının önlenmesi için alkollüyken araç sürülmemesi, sürat limitlerine ve trafik kurallarına uyulması çağrısı da yapıldı.