Turunçlu kavşağında trafik kazası... Karşı şeride uçan araç 1 kişinin yaralanmasına neden oldu

PAZARLAMACILARA NELER  OLUYOR ?

Geçtiğimiz hafta yine Lefkoşa – Gazimağusa anayolunda meydana gelen trafik kazasında genç bir pazarlamacının hayatını kaybetmesi tüm ülkede derin üzüntüye sebep olmuştu. Dün de aynı bölgede meydana gelen kaza sonrası, halk adeta isyan ederek pazarlamacılara neler oluyor diye sormaya başladı.

Henüz 8 aylık evli olan pazarlamacının vefatı sonrasında ailesinin pazarlamacıları çok çalıştırıyorlar, bu yüzden yorgunluktan kaza yaptı serzenişleri sadece bir gün medyada yer buldu ve unutulup gitti. Tıpkı ateş düştüğü yeri yakar sözündeki gibi olay normal bir ölümlü trafik kazası olarak geçiştirildi. Halbuki küçücük ülkemizde 33 günde trafik terörüne verilen 5. Hayattı !

Dün yine bir trafik kazası ve yine bir pazarlamacı genç üstelik de saat 17:00 dolaylarında kazaya sebep olup karşı şeride uçarak şeridinde giden bir araca çarparak neredeyse bir ölüme sebep oluyordu. Kıbrıs Manşete ulaşan vatandaşlar artık trafik kazalarının farklı boyutları da irdelenmeli ve trafik kazalarının sebeplerinin farklı yönlerden de sorgulanması gerektiğini belirttiler.

KARŞI ŞERİDE GEÇEN ARACIN ÇARPTIĞI ARAÇTAKİ SÜRÜCÜ HÜSEYİN MENEKŞELİ YARALANDI

Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda, Turunçlu kavşağı civarında bugün saat 17.00’de meydana gelen trafik kazasında karşı şeride geçen aracın çarptığı aracın sürücüsü 33 yaşındaki Hüseyin Menekşeli yaralandı.

Araçta sıkışan Menekşeli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında, Gazimağusa - Lefkoşa ana yolunda MF 331 plakalı salon aracıyla Lefkoşa istikametine seyreden Kadir Demirel, Turunçlu kavşağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjden karşı şeride geçti.

Demirel’in aracı bu sırada karşıdan gelen Hüseyin Menekşeli (E-33) yönetimindeki PU 568 plakalı salon araçla çarpıştı.

Kazada araçta sıkışan ve yaralanan Hüseyin Menekşeli’nin hastaneye kaldırıldığı ve kaburgalarında kırık teşhisiyle Ortopedi Servisi'nde tedavisinin devam ettiği; polisin kazayla ilgili soruşturmasının da sürdüğü belirtildi.

( FOTOĞRAFLAR : MHA )