Annesi ve kız kardeşiyle birlikte bayram tatili için İstanbul’a giden ve zihinsel engelli olduğu bildirilen 38 yaşındaki Enver Paşaoğlu dün sabah kayboldu

Kız kardeşi Ayperi Paşaoğlu’nun davetiyle, bayram tatilini geçirmek için annesiyle birlikte İstanbul’a giden 38 yaşındaki Enver Paşaoğlu’ndan cumartesi akşamından beri haber alınamıyor.


Girne’de yaşayan ve zihinsel engelli olduğu bildirilen Enver Paşaoğlu’nun önceki akşam Bağdat Caddesi’ndeki Mango isimli mağazada kız kardeşinin yaptığı alışverişin bedelini ödediği sırada gözden kaybolduğu ve bir daha da izine rastlanılamadığı öğrenildi.


Elde edilen bilgilere göre, İzmir’de yaşayan Ayperi Paşaoğlu, “Gelin İstanbul’da güzel bir bayram tatili yapalım” diyerek annesi ve Enver Paşaoğlu’nu davet etti. İstanbul’da buluşan ailenin tatilleri umulmadık bir şekilde sonuçlandı. 


Enver Paşaoğlu’nun kaybolmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra, KKTC Polis Müdürlüğü de konu hakkında bilgilendirilerek işbirliği başlatıldı. 


Bu arada, KKTC İstanbul Başkonsolosluğu ile TC Lefkoşa Büyükelçiliği’nde de Enver Paşaoğlu’nun bulunması için karşılıklı çalışma başlatıldığı öğrenildi.