Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük, Ulusal Birlik Partisi’nin 19’uncu Kurultayı’nın, partiye yakışır bir olgunlukla geçtiğini savundu.
   Kurultaya katılan tüm partililere ve konuklara teşekkür eden Küçük, “Partilimiz rahat olsun. Kurultay sonucu Ulusal Birlik Partimiz kazanmıştır” dedi.

 


   Küçük yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:
   “UBP’nin 19’uncu Büyük Kurultayına ev sahipliği yapan Atatürk Spor Salonu, dün (geçtiğimiz gün) bir demokrasi şölenine daha tanıklık etmiştir.
   UBP’ye yakışır olgunlukta geçen, sevginin, saygının heyecan ve coşkunun doruklarda yaşandığı kurultayımıza katılan tüm partililerimize ve bizleri onurlandıran konuklarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunarım.

 


   Partilimiz rahat olsun. Kurultay sonucu Ulusal Birlik Partimiz kazanmıştır. Bugünden sonra, başta Genel Başkan ve Başbakan olarak şahsımın, sorumluluk sahibi tüm UBP sevdalılarının, saygıdeğer delegemizin mesajını iyi okuyacağı düşüncesindeyim.


   Ülkemizin, halkımızın huzuru için gün, birlik ve beraberliğimize sahip çıkma, güneşin aydınlığında el ele, kol kola yürümeye devam etme günüdür. Gün, kucaklaşama günüdür. Partimize yakışan da budur.”