Para kazanmaya geldi ailesine ölüsü gitti...

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yol kenarında çalışan işçi Bahset Aytekin’e çarparak öldüren ve kaçmak isterken Ercan Havalimanında yakalanan Şefik Çorbacıoğlu 1 yıldır cezaevinde.


Bahset Aytekin, geçtiğimiz yıl Temuz ayındaTürkiye’den gelecek olan su için Çatalköy’de altyapı çalışması devam eden yol kenarında el feneri ile trafik hunisi yerleştirmeye çalışırken araç çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Ülkede işçi olarak bulunan 4 çocuk babası Aytekin’e çarparak öldüren 32 yaşındaki Şefik Çorbacıoğlu ise, kamera kayıtlarında tespit edilerek ülkeden kaçmak isterken Ercan Havalimanı’nda uçakta tespit edilerek tutuklanmıştı.

Şefik Çorbacıoğlu, Bahset Aytekin’e yönetimindeki ZMD 347 plakalı kiralık araçla çarptıktan sonra Mağusa’da, Çanakkale Göleti yakınlarında ağaçlık alanda terk etti.

Kiralık aracı ise bölgede hayvancılıkla uğraşan çoban bularak polise haber vermişti.


Para kazanmaya geldi ailesine ölüsü gitti


Bahset Aytekin, ülkeye 2014 yılında memleketi Kırşehir’den çalışmak için gelmişti. Alkollü sürücünün kurbanı olan talihsiz adam geride 4 yetim bıraktı. Aytekin’in cenazesi ise memleketine gönderilmişti.


Aralık ayında hüküm aldı


Hakkındaki soruşturmanın tamamlanması ile ülkede yasal statüsü bulunmayan Şefik Çorbacıoğlu, 2015 yılı Temmuz ayında hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmişti.

Girne Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Çorbacıoğlu, aleyhine getirilen 9 ayrı davadan suçlu bulunarak 3 yıl hapse mahkûm edildi.


Havadis