Mor ve Ötesi’nden GAÜ’de muhteşem konser

GAÜ 2019 BAHAR ŞENLİKLERİ 17 MAYIS’TA DJ BURAK YETER’İ AĞIRLIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Şenlikleri kapsamında sahne alan başarılı Rock Müzik Grubu Mor ve Ötesi, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yılların eskitemediği; birbirinden güzel eserleri seslendiren gruba dinleyicilerde konserin sonuna kadar eşlik etti.

Türk rock müziğin en önemli gruplarından ’Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin GAÜ Medya’ya yaptığı açıklamada; “Öncelikle böyle güzel bir festivale davet edildiğimiz için Girne Amerikan Üniversitesi ailesine çok teşekkür ederiz. Biz öğrencilerle buluşmaktan çok zevk alıyoruz. Biz çaldıkça insanlar dinledikçe mutlu oluyoruz. Herkesin bildiği şarkıların da yer aldığı, bilinmeyen parçalarında olduğu, mutlaka eğlenceli biteceğini düşündüğüm bir konser olacak diye düşünüyorum. Bana göre üniversiteden başka güzel bir yer yok. Öğrenciler her dakikalarının kıymetini bilsinler, eğlencelerin tadını çıkartsınlar. Üniversiteler karşılaştırmakla, özgürlükle ve sürprizlerle dolu bir yer.”



GAÜ Bahar Şenlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor. 17 Mayıs Cuma Günü, Dünyaca Ünlü DJ Burak Yeter, GAÜ 2019 Bahar Şenlikleri Kapanış Gününde GAÜ
’de Sahne Alacak

16 Mayıs Perşembe günü Baltık Ülkelerinin vazgeçilmez sanatçısı, MTV ‘Pimp My Ride’ sunucusu, dünyaca ünlü markaların yüzü, Hip-Hop dünyasının parlayan yıldızı ve yurtdışında Türkiye’nin bayrağını gururla sallandıran Sezzy GAÜ sahnesinde yer alacak. Ardından 17 Mayıs Cuma günü 2016 yılında çıkardığı "Tuesday" adlı parçayla uzun süre gündemde kalan ve bir soygun hikayesi üzerine kurulu olan La Casa De Papel'in yeni aranjesi ile gönüllere taht kuran Ünlü DJ Burak Yeter sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.