Minibüste tecavüze kalkıştı!

Adana'da bindiği dolmuşta kimse kalmayınca şoför tarafından darp edilip tecavüz edilmek istenen 17 yaşındaki kız çocuğu "Şimdi babam ve polis gelecek" deyince kurtuldu.
       Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi'nde meydana geldi. Annesi ve babası ayrılan, kendisi de annesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki S.İ., Hastaneye gitmek için dün öğle saatlerinde evlerinin önünden geçen dolmuşu durdurarak "Hastaneye gider mi" diye sordu. Dolmuş sürücüsü Ali C. (25) ise "Evet hastaneden geçer dedi" Bunun üzerine kız çocuğu dolmuşa bindi. Valilik önünden dolmuşa bindiğinde dolmuşta çok sayıda kişi varken dolmuş Süleyman Demirel Bulvarı'na geldiğinde diğer yolcular indi. Dolmuşta sürücü ve kız çocuğu kaldı. İddiaya göre, hastaneye yaklaştıkları sırada sürücü hastane yerine göle doğru gitmeye başladı. Bunun üzerine kız çocuğu "Nereye gidiyorsun dur ineceğim" dedi. Ancak sürücü "Sus konuşma tuvalet ihtiyacım var göle doğru gidiyorum" dedi.Bu sırada sürücü kapıları da kilitleyerek dolmuşu gölün kenarına getirdi. Aracı durduran sürücü, kız çocuğunun yanına gelerek, kafasını pencereye vurup kıza tecavüz etmeye çalıştı. S.İ. de direnip sürücünün yüzünü tırmaladı. Ancak sürücünün elinden kurtulamadı. Sürücü kız çocuğunu soymaya çalışırken kız "Dolmuşta tek kalınca sen hastane yerine başka yere sapınca babama mesaj attım şimdi babam ve polis gelir" diye bağırdı. Bunun üzerine korkan sürücü tecavüz girişimini sonlandırarak dolmuşun kapısını açıp "Defol git" diye bağırdı. Kız çocuğu dolmuştan iner inmez sürücü aracıyla kaçtı. Kız çocuğu ise hemen hastaneye giderek buradaki özel güvenlik görevlilerine durumu anlattı. Özel güvenlik görevlileri de polise bilgi verdi. Olay yerine gelen polis S.İ. ile görüşüp araç bilgisi ve sürücü eşkalini aldıktan sonra dolmuş sürücüsü Ali C.'yi gözaltına aldı. Kız çocuğu ise çocuk şubeye götürülerek ifadesi alındı. Kız çocuğunda darp olduğu için önce hastaneye götürüldü. Daha sonra da psikolog desteği verildi.

 "ARKADAŞIMLA ŞAKALAŞIRKEN TIRMALADI"
Bu arada gözaltına alınan Ali C. ise suçlamaları kabul etmeyerek kız çocuğunu dolmuşuna aldığını ancak tecavüz girişiminde bulunmadığını, kendisini hastaneye kadar götürüp bıraktığını ileri sürdü. Yüzündeki tırnak izleri sorulunca da "Arkadaşımla şakalaşırken tırmaladı bu yüzden yara oldu" dedi. Bu arada çocuk şube polisi kız çocuğunun tırnak arasında doku örneği aldı. Ali C. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Kız çocuğu ise ailesine teslim edildi.